Vernieuwde Socio-Club

Vernieuwde Socio-Club

Rupel Boom drinkt pintjes in vernieuwde kantine

 

Bron: hln.be

 

Goed nieuws voor voetbalclub Rupel Boom. De gemeente heeft in eigen beheer een aantal lokalen in het gemeentelijk parkstadion opgeknapt en vernieuwd. Het gaat om de kantine voor de ereleden en de receptieruimte voor pers en genodigden.

 

 

Onder meer door de vele lekken was een ingrijpende renovatie noodzakelijk. Die is de voorbije zomermaanden uitgevoerd. De plafonds zijn gevrijwaard van vochtinsijpeling. Daarnaast is een betere isolatie geplaatst, zodat de stookkosten zouden worden beperkt. Verder is er geschilderd en zijnhet plafond, de toog en de vloerbekleding vernieuwd. In de laatste fase moeten nog de keuken en het achterliggend deel worden opgesmukt. Het oude meubilair is bestemd voor de kringloopwinkel.

Schepen van Openbare Werken Francis Sanchez (N-VA) is trots dat de werken in eigen beheer konden worden uitgevoerd. “Door gebruik te maken van de expertise van onze medewerkers en de goede samenwerking met onder meer een aantal ijverige vrijwilligers, is het gelukt om de kosten van de werken ontzettend laag te houden en toch een professionele afwerking te kunnen bekomen”, besluit schepen Francis Sanchez. (BCOR)