Na een korte introductie werd u aan de hand van een bedrijfsfilm en -presentatie alle details van Argex toegelicht. Hoofdspeler van de presentatie was de Boomse Klei!

In de aansluitende rondleiding kregen we een beeld van het productieproces, waarbij zowel de ontginning, transport als de bewerkingsstappen zorgvuldig werden toegelicht. We waren getuige van het ganse productieproces waarbij de kleistaafjes worden herwerkt tot verschillende geƫxpandeerde kleikorrels. Deze korrels blijken meer aanwezig zijn in het dagelijkse leven dan vooraf gedacht. Van bloembakken tot geluidsisolatie langs snelwegen en zelfs het Wembley stadium in Londen.

Tijdens de netwerkreceptie is duidelijk gebleken dat velen best onder de indruk waren van alle facetten en toepassingen dat Argex te bieden heeft. Vergezeld van een verzorgd buffet werd nagekaart over de rondleiding.

We hopen alvast dat dit bezoek u wat heeft bijgebracht!

Wenst u steeds op de hoogte blijven van nieuws, verdere events of lidmaatschap van Rupel Boom Business Club? Neem contact met ons op via business@krupelboomfc.be of deze website.

We zien u graag weer op het volgende event!

! Deelnemerslijst is enkel beschikbaar voor BC-leden !