Ursl Visé vs K. Rupel Boom F.C.

4 — 0

4

Ursl Vise

Winst

0

K. Rupel Boom F.C.

Verlies

16/04/2023 | 15:00

Samenvatting

Uitslag heenwedstrijd

K. Rupel Boom FC  0-3  URSL Visé

Adres

Rue de Mons 15, 4600 Visé

Stade de la cité de l'oie (synthetisch terrein)

Voorbeschouwing

Ziekenboeg

Zijn out wegens blessure of revaliderend: Jason Bourdouxhe, Stephen Buyl, Luka De Herdt, Momar Gadji, Koen Van Den Broek, Bout Van Opstal en Jonathan Vervoort.

Zondagochtend dienden 2 spelers wegens ziekte af te haken: Christophe Mouton en Jossue Dolet.

6 geblesseerde en 2 zieke veldspelers … Dus de trip naar Visé met 14 veldspelers i.p.v. 17.

Weetjes

Geen geschorsten bij de Boomkes.
Bij tegenstander Visé is Jonathan Hendrickx geschorst.

Selectie K.Rupel Boom FC

Er wordt gekozen uit doelmannen Laverge, Merckx, Verhulst en veldspelers Akbas, Bah, Bliek, Dolet (ziek), Goossens, Lukebakio, Mmaee, Medelinskas, Monden, Mouton (ziek), Neral, Sekyere, Señorans, Thuys, Traoré, Verhoeven (?) en Verkerken.

Voorbeschouwing tegenstrever

Wedstrijdverslag

Achteraan moest de coach het nog steeds stellen zonder Vervoort en Van Den Broek. Kwam daar bij dat ook het middenveld volledig ontregeld werd door blessures, zowel in verdedigend (De Herdt en Gadji) als aanvallend (Bourdouxhe en Buyl) opzicht. Bovendien meldden zondagochtend zowel Mouton als Dolet ziek af.

De wedstrijd werd in feite ook op het scorebord met een achterstand begonnen. In minuut 3 kwam Visé een eerste maal in de buurt van de Boomse zestien. Een vrije trap op de rechterhoek van de grote rechthoek was het gevolg. Die werd prima aangesneden naar de verste paal, altijd moeilijk te verdedigen, waar een inlopende Bonemme hoog in het dak van het doel kon besluiten (1-0). Even later knalde Cascio op de vuisten van Juliaan Laverge. Nadat Ibrahima Bah voor de Boomkes dan toch eens tussen de palen kon besluiten, was dit recht in de handen van doelman Mignon. Aan de overzijde gevolgd door een drieste overtreding op de achillespees van Julius Bliek door een overijverige Cascio. Geel met een rood randje. De thuisploeg dreigde regelmatig maar te dikwijls werd voor persoonlijk succes gekozen, met de nadruk op persoonlijk en niet op succes. Ei zo na kon Rupel Boom hierdoor met een gelijke stand de rust in. Een prima omschakeling naar Jeffrey Sekyere op rechts. Door een overstapje van Oumar Traoré kwam plots Ibrahima Bah op de lage voorzet in een vrije schietpositie. Hij trapte tot eigen teleurstelling wil over doel. Jeffrey Neral probeerde het met een volley, doch de bal vloog naast.

Na de pauze was het snel over en uit. Cascio haalde verschroeiend uit in de herneming. De bal kaatste via lat en paal in doel (2-0). De thuisploeg kon nu ontspannend werken aan het uitdiepen van de score. Op vrije trap lukte Cascio zijn tweede van de namiddag (3-0). Met nog een kwartier te spelen mocht Rupel Boom een hoekschop nemen. De afvallende bal kwam bij J.B. Monden om de rand van de zestien. Hij pakte uit met een prima schot doch met een geweldige reflex haalde Mignon de bal van onder de dwarslat. In plaats van een ‘eerredder’ kon de thuisploeg met veel geluk een vierde maal scoren. Het schot van Omolo leek op weg om naast te vliegen doch het leder week helemaal af naar de andere kant en liet Juliaan Laverge kansloos (4-0).

Mede door de zeges van Antwerp B, Sp. Charleroi B en Hoogstraten is het haast mathematisch zeker dat de degradatie een feit is.

Wedstrijdverslag tegenstrever

Opstelling thuisploeg

1.Maxime Mignon, 4.Reno Wilmots, 6.Karim Essikal, 7.Grégory Perseo (77′ 19.Hugo Gilon), 10.Alessio Cascio, 13. Ayoub El Harrak (77′ 28.Carlos Musset Quintais), 14.Thomas Englebert, 27.Axel Bonemme (83′ 5.George Alalabang), 29.Marten Wilmots, 39.Guillaume Déquaire (36′ 18.Etekry N’Guessan) en 50.Johanna Omolo.

Opstelling KRBFC

1.Juliaan Laverge, 2.Jeffrey Neral, 4.Brice Verkerken (81′ 22.Diego Señorans), 5.Martynas Medelinskas, 12.Ibrahima Bah (60′ 10.Jack Mmaee), 19.Oumar Traoré (60′ 11.Levi Lukebakio), 26.Matisse Thuys, 51.J.B. Monden, 61.Muhammed Akbas, 71.Julius Bliek en 91.Jeffrey Sekyere.
Bleven op de bank: 23.Jari Merckx, 31.Mats Verhulst en 21.Laurens Goossens.

Gele kaarten thuisploeg

22′ Alessio Cascio
42′ Johanna Omolo
70′ Marten Wilmots

Gele kaarten KRBFC

73′ Jeffrey Neral
.
.

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

Doelpunten

03′  1-0  Axel Bonemme
48′  2-0  Alessio Cascio
67′  3-0  Alessio Cascio
86′  4-0  Johanna Omolo

Scheidsrechter

Leandro LEDDA

Assistent scheidsrechters

Julien GABRIEL en Sylvain TALON