Samenvatting

Zondag 30 augustus 2020 om 16:00u

Terrein FC Walem: Battenbroek 13, 2800 Walem

Voorbeschouwing

De wedstrijd op bezoek bij FC Walem, daags na de oefenpot op Hoogstraten, zal betwist worden door de spelers die gisteren niet tot spelen kwamen en/of die nood hebben aan speelminuten, zoals bvb. na een blessure. De kern zal verder aangevuld worden met enkele spelers van de beloften.

Wedstrijdverslag

Pech voor Kim Bosmans die in de opwarming terug uitviel. Meteen het debuut voor de 17-jarige Dieter Verhoeven. De jongste in de ploeg was hij niet maar wel de 16-jarige  Jeffrey Sekyere die in de spits mocht starten.

Rupel Boom domineerde gans de eerste helft onder leiding van een bedrijvige Holly Tshimanga. Hij was het ook die op het kwartier de score opende met een vrije trap laag in de hoek (0-1). Liefst driemaal werd het doelhout geviseerd. Op halfuur een snelle aanval over rechts. De voorzet van Yusuf Köse werd mooi binnen getrapt door de jongste op het terrein (0-2). De thuisgoalie voorkwam een hogere Boomse voorsprong aan de rust.

Na de pauze zakte het tempo en viel de Boomse dominantie geleidelijk weg. Zeker nadat Holly Tshimanga met een heerlijke krulbal de 0-3 op het bord zette. De laatste 20 minuten kwam de thuisploeg meer opzetten en kon uiteindelijk milderen tot 1-3.

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling thuisploeg

— Opstelling thuisploeg —

Opstelling KRBFC

1.Bout Van Opstal (46′ 31.Tony Vlogaert), 3.Mats Marnef, 39.Joren Geudens, 5.Giulio Mapessa, 10.Quinten Simons (46′ 22.Achraf Bouhajra), 20.Yusuf Köse, 23.Simon Vereeck, 14.Dieter Verhoeven (63′ 2.Laurens Van Aken), 19.Holly Tshimanga, 17.Yasin Mrani en 9.Jeffrey Sekyere (57′ 34.Quinten D’hoey).

Gele kaarten thuisploeg

45′ Plaskie

Gele kaarten KRBFC

76′ Bouhajra

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

Doelpunten thuisploeg

80′  1-3
.
.

Scheidsrechter

Christophe LENAERS

Doelpunten bezoekers

15′  0-1  Holly Tshimanga
30′  0-2  Jeffrey Sekyere
53′  0-3  Holly Tshimanga