Infoavond samenwerkingsproject

Beste ouder,

U hebt zeker ook de laatste berichten gelezen in de media  specifiek omtrent het samenwerkingsproject van de  jeugdopleiding Rupel Boom en Beerschot.

Daarom willen we u verder informeren.
De eigenaars van Beerschot, de Saudische Prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, nemen ook voetbalclub Rupel Boom in handen.
Dat zijn de bestuurders van Beerschot en Rupel Boom overeengekomen.
Zij zijn ervan overtuigd dat de overname voordelen en opportuniteiten biedt voor een kwalitatieve jeugdopleiding in de Antwerpse zuidrand. Beerschot en Rupel Boom beginnen met de uitbouw van een gezamenlijke jeugdacademie.

Beerschot en Rupel Boom blijven inzetten op zowel topsport als breedtesport. In de nieuwe jeugdacademie zal plaats zijn voor elite-jeugd maar ook voor provinciale, interprovinciale en gewestelijke jeugdploegen op de twee sites.

Het spreekt voor zich dat u vragen heeft bij deze samenwerking, daarom plannen we op maandag 1 april om 19u op onze jeugdaccommodatie “De Schomme” een infosessie in voor alle oouders van onze KRBFC-spelers .

Alle geplande trainingen zullen wel normaal doorgaan.

We willen hierbij vanuit beide clubs nog eens verduidelijken dat het project samenwerking een positief verhaal zal  zijn voor alle clubmensen (besturen, jeugdbegeleiders , spelers , ouders ).
Voor de jeugdwerkingen een extra stimulans om nog betere  opleiding aan te bieden in een fijne omgeving.