Vervroegde winterstop

Beste Speler, Ouder,

Het Covid-virus blijft ons leven spijtig genoeg beïnvloeden, natuurlijk een serieuze impact op onze vrije tijd, de voetbal en het clubleven.

De verschillende positieve gevallen bij eigen spelers en scholen die in quarantaine moeten, waren al de aanleiding tot bijkomende maatregelen op de club (sluiten douches etc… ) om kruisbesmettingen te vermijden.

Als club moeten we onze verantwoordelijkheid nemen om de gezondheid van ons allen te vrijwaren, zeker voor onze meest kwetsbare groep jonge spelers.

De afkoelperiode voor onze young stars tot en met U13 spelers zal aanvangen vanaf maandag 6 december, alle trainingen en wedstrijden in die periode worden geschrapt. Voor de oudere spelers vanaf U14 wordt een aangepast schema opgesteld en doorgegeven.

De beslissing om alle op stapel staande events in december uit te stellen is dan ook een logisch gevolg.

Niet enkel de mosselfeesten (3-4 dec.) en kerstfeest (18/12) als binnen activiteiten maar ook het WM tornooi van 11 december met 70 ploegen moeten we afzeggen.

We hopen dat deze 4de Covid golf snel (definitief) voorbij zal zijn en dat we de activiteiten in betere omstandigheden kunnen hernemen. We kijken vooruit naar de toekomst en prikten voor het WM tornooi al een nieuwe afspraak op zaterdag 16 april. Ook onze jongste spelers worden niet vergeten en met Papa Chico wordt er ook een nieuwe afspraak gemaakt periode maart – april 2022.

We hopen jullie na de winterstop vanaf de week van 3/1/2022 gezond en veilig terug te zien op onze jeugd accommodatie.

Fijn kerst – en eindejaar.

De Jeugdwerking