Terrein FC Ganshoren: Stade Communal, Rue au Bois/Bosstraat 12 te 1083 Ganshoren

—Weetjes—

Selectie K.Rupel Boom FC

— Selectie KRBFC —

Wedstrijdverslag

De eerste helft was amper halfweg toen een zware balans kon opgemaakt worden. Een 2-0 achterstand en twee spelers afgevoerd met een ernstige blessure. Quinten Simons en Quentin Van Den Steen waren het slachtoffer van het bij momenten zeer viriel spel van de thuisploeg.
De dubbele achterstand kwam er na een totaal onnodige strafschopfout van Celestin. Een tiental minuten later trapte diezelfde speler naast een lage hoekschop die daardoor via de paal in het pak na geharrewar tegen de touwen gewerkt werd.
In de eerste helft noteerden we nog een niet te misschien kans door Tshimanga die een haarfijne voorzet van Endy van dichtbij op de paal besloot.

Na de pauze een ander Rupel Boom waarbij een centraal voorin spelende Mrani een opvallende rol speelde. Hij was een talmende thuisdefensie te vlug af, omspeelde de doelman en scoor de aansluiting. Bij een nieuwe prima actie van hem werd Nzinga het straatje ingestuurd. De foute ingreep bezorgde ook Rupel Boom een strafschop. Luca Polizzi zette die feilloos om. Eén keer kwam de thuisploeg er in de slotfase nog eens uit. Na een ingestudeerde vrije trap werd onze defensie uit verband gespeeld met een rake kopbal als gevolg. Toch kon een nederlaag vermeden worden. Een voorzet/schot van Cwynar werd door niemand geraakt en belandde tegen de touwen.

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling thuisploeg

— Opstelling thuisploeg —

Opstelling KRBFC

Vlogaert (46′ Van Humbeeck), Simons (20′ Cwynar), Mapessa (46′ Bergiers), Geudens (46′ Matarrese), Celestin (46′ Kesteleyn), Vereeck, Augustynen (46′ Luca Polizzi), Van Den Steen (30′ Schaessens), Tshimanga (46′ Nzinga), Romain (46′ Fabio Polizzi) en Endy (46′ Mrani).

Doelpunten thuisploeg

04′  0-1  (pen.)
15′  2-0
80′  3-2

Scheidsrechter

Kerem CALISKAN

Doelpunten KRBFC

60′  2-1  Yasin Mrani
75′  2-2  Luca Polizzi (pen.)
88′  3-3  Jimmy Cwynar