VIP-BOOMKE

VIP-BOOMKE om 12u
op zondag 28 april 2024
aftrap wedstrijd om 15u
K. Rupel Boom FC – Sporting Hasselt


Op zondag 28 april staat de wedstrijd tussen K. Rupel Boom en Sporting Hasselt op het programma. Het ideale moment om af te zakken naar het Gemeentelijk Parkstadion in Boom voor een gezellige en sfeervolle pot voetbal.

We steken die dag de gekende Footlunch in een ander jasje en maken er een Business / VIP-lunch van. De receptie zal plaatsvinden op het veld, waar gezelligheid en netwerken centraal staan. Nadien verplaatsen we naar de socio voor het hoofdgerecht en dessert. Daarnaast zal er ook een DJ aanwezig zijn om jullie (als dat nog nodig zou zijn) warm te maken voor de topper in 2e Afdeling VV

De VIP-formule (€60,00/persoon):

Vanaf 12u wordt u verwelkomt met een glaasje bubbels en hapjes op het veld in het Gemeentelijk Parkstadion. Een half uurtje later kan u genieten in onze socio van het hoofdgerecht: parelhoen met zomergroentjes + kroketjes met dranken all-in*. Na het hoofdgerecht is het tijd voor een assortiment van dessertjes. De wedstrijd wordt op gang gefloten om 15u, nadien kunnen jullie in de socio nagenieten of de dansbenen bovenhalen aan de kleine kantine op de beats van DJ BRMS.

Kortom, zondag 28 april belooft een fantastische dag te worden in het Gemeentelijk Parkstadion.

*All-in dranken: cava bij aperitief, rode en witte wijn, pils, plat- en bruiswater en frisdranken.

Inschrijven ten laatste vóór 12u op de donderdag voorafgaand aan de wedstrijd door het invullen van het inschrijvingsformulier
en door vóór de wedstrijd tijdig uw storting van € 60 per persoon op rekening BE49 6528 1408 1171 van K.R.B.F.C. vzw uit te voeren met vermelding van uw naam en aantal reservaties.

Voor zij die het wensen kan het aantal reservaties, samen met de verbruikte dranken, worden gefactureerd. Gelieve dit zo aan te duiden op het inschrijvingsformulier.
De factuur zal bezorgd worden nadat het verschuldigde bedrag werd voldaan.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.