Selectie K.Rupel Boom FC

Laverge, Van Opstal, Bliek, Bourdouxhe, Buyl, De Herdt, Dolet, Lukebakio, Medelinskas, Mmaee, Mwenda, Neral, Gadji, Thuys, Traoré, Van Den Broek, Verkerken, en Vervoort.

Voorbeschouwing tegenstrever

Wedstrijdverslag

Veel middenveldspel tot er na balverlies een hoekschop moest toegestaan worden. Die werd aanvankelijk afgeweerd naar de buitenkant. De thuisploeg bleef evenwel in balbezit en de voorzet van Bongiovanni was niet goed, te hoog en voorbij iedereen voorbij. Het leder viel tot ieders verbazing wel in de verste winkelhaak in doel en meteen 1-0 na 15 minuten spel. Kort daarop moest Juliaan Laverge oog in oog met een aanvaller redding brengen. Geen van beide teams kon dan gedurende een kwartier niets klaarmaken. Het enige gevaar langs beide zijden in de verdere eerste helft was een vrije trap van Matisse Thuys waarop doelman Delavallee goed plat ging.

Het spelbeeld wijzigde niet in de aanvangsfase van de tweede helft. Tot in minuut 55 een overtreding van Martynas Medelinskas met rood werd bestraft. Vanop de zittribune leek geel voldoende. Vreemd genoeg kwam Rupel Boom met een man minder beter voor de dag. Niet dat er nu plots doelkansen gecreëerd werden. Hoewel na hoekschop in minuut 70 de gelijkmaker een feit leek doch na een carambole ging de bal net naast de staak buiten. In de slotminuten kon de thuisploeg een paar keer op counter uitbreken, weliswaar zonder succes. Uiteindelijk kon de ingevallen Rousseau het verdict vellen na een snelle uitbraak (2-0).

Wedstrijdverslag tegenstrever

Kranten

Video

Opstelling thuisploeg

1.Martin Delavallee, 2.Robin Denuit, 3.Jason Dalle Molle, 4.Valentin Ozornwafor, 8.Kilian Lokembo Lokaso, 14.Yayra Doke (70′ 7.Quentin Benaets), 17.Mitchy-Yorham Ntelo Mbala (70′ 10.Noah De Moerloose), 26.Adrien Bongiovanni (78′ 9.Léandro Rousseau), 27.Roméo Monticelli, 29.Thierno Diallo en 30.Milan Mbeng.

Opstelling KRBFC

1.Juliaan Laverge, 2.Jeffrey Neral, 3.Jonathan Vervoort, 5.Martynas Medelinskas, 8.Jason Bourdouxhe, 11.Levi Lukebakio (65′ 71.Julius Bliek), 14.Stephen Buyl (65′ 19.Oumar Traoré), 17.Koen Van Den Broek, 20.Momar Gadji (46′ 4.Brice Verkerken), 26.Matisse Thuys (65′ 27.Rabbi Mwenda) en 34.Jossue Dolet (74′ 10.Jack Mmaee).
Bleven op de bank: 72.Bout Van Opstal en 25.Luka De Herdt.

Gele kaarten thuisploeg

37′ Kilian Lokembo Lokaso
51′ Jason Dalle Molle
77′ Quentin Benaets

Gele kaarten KRBFC

30′ Jason Bourdouxhe
.
.

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

55′ Martynas Medelinskas

Doelpunten

15′  1-0  Adrien Bongiovanni
86′  2-0  Léandro Rousseau