20/08 Oostkamp – Rupel Boom 1-2 ! (BvB ronde 4)

De Boomkes hadden het in de eerste helft lastig met de vlot combinerende thuisploeg. De 1-0 achterstand bij de rust was dan ook niet verwonderlijk. Maar in de tweede helft rechtten de troepen van coach Sam Vermeylen de rug. Cyronn De Wilde kon vrij snel met een harde kopbal de bordjes in evenwicht hangen. Net na het ingaan van het Booms kwartiertje trok goalgetter Jordy Mathei aan het langste eind en kon de 1-2 binnenduwen. Het werd nog wel bibberen maar doelman Tony Vlogaert, in de slotfase ingevallen voor de geblesseerde Sofiane Bouzian Hassan, heerste in het luchtruim. Proficiat aan de technische staf en de spelersgroep !

—–°—–

De wedstrijd in de 4de ronde van de Croky Cup is een serieuze test voor de Boomkes. Tegenstander SV Oostkamp eindigde het afgelopen seizoen immers op een derde plaats in de A-reeks van 2de amateur na kampioen SC Lokeren-Temse en op 1 punt van de tweede van het eindklassement Sparta Petegem.

In de derde ronde won Oostkamp bij 3de amateurclub (ACFF) Richelle United met 2-5. Een 2-0 achterstand aan de rust werd dus knap omgebogen mede doordat de thuisploeg te veel energie in de eerste helft had verbruikt en met 10 kwam te staan na een rode kaart vlak nadat de West-Vlamingen op een 2-3 voorsprong waren geklommen.

Op zondag 20 augustus zal de wedstrijd SV Oostkamp – K. Rupel Boom FC op gang gefloten worden om 16u. Bij een eventuele gelijke stand na 90′ volgen er 2x 15′ verlengingen. Is er daarna nog geen winnaar volgen de elfmeters.