latest results

0

K.R.C. Mechelen

0

K. Rupel Boom F.C.

20/03/0002 | 20:00

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rupelboomfc/public_html/wp-content/themes/champion/sportspress/single-calendar.php on line 96
lees meer

Eindronde 2e afdeling VV

Op 6 mei om 14u00 vond de loting plaats voor de promotie eindronde naar 1e nationale. Op 12 mei om 15u00 speelt Rupel Boom tegen en op het veld van Lyra-Lierse, met als inzet een rechtstreekse promotie naar 1e nationale.

In totaal nemen 8 ploegen deel aan de eindronde. De wedstrijden van de eerste speeldag zijn als volgt geloot.
Wedstrijd 1: KFC Merelbeke – Jong Essevee 2-1
Wedstrijd 2: Lyra-Lierse – Rupel Boom 5-0
Wedstrijd 3: Sporting Hasselt – KVK Ninove 1-0
Wedstrijd 4: Jong Cercle B – Jong KV Mechelen 1-0

Normaal gezien promoveren er 4 clubs naar 1e nationale. De winnaars van de eerste speeldag in de eindronde zijn zo goed als zeker van promotie naar 1e nationale. Afhankelijk van nog een aantal lopende licentiedossiers kan het aantal te promoveren ploegen naar 1e nationale nog wijzigen. Aangezien dit onwaarschijnlijk is blijft de inzet van de eerste speeldag een ticket voor promotie naar 1e Nationale.
Bij Voetbal Vlaanderen hebben ze rekening gehouden met alle mogelijke scenario’s. De licentiedossiers van Eendracht Aalst en KFC Merelbeke worden volgende week behandeld. Aangezien de licentieuitspraak voor Patro Eisden Maasmechelen & KV Oostende pas gekend is na de 2e speeldag in de eindronde moet de 2e ronde met zekerheid plaatsvinden. Daarom is volgend speelschema in de loting opgemaakt.

2e Ronde Zondag 19 mei om 15 uur:
Wedstrijd 5: Jong Cercle B – Sporting Hasselt
Wedstrijd 6: KFC Merelbeke – Lyra-Lierse
Wedstrijd 7: Jong Essevee – KVK Ninove (cancelled)
Wedstrijd 8: Jong KV Mechelen – K. Rupel Boom F.C. (cancelled)

Onze club werd officieel in kennis gesteld dat de club FC Merelbeke voor het BAS zijn licentie van Vlaamse Topamateurclub bekwam voor het seizoen 2024-2025. Dit betekent concreet dat de verliezersronde die voorzien was voor komend weekend niet zal worden opgestart.

3e Ronde Zondag 26 mei om 15 uur:
Wedstrijd 9: Winnaar 6 – Winnaar 5
Wedstrijd 10: Verliezer 5 – Verliezer 6
Wedstrijd 11: Winnaar 7 – Winnaar 8 (cancelled)
Wedstrijd 12. Verliezer 8 – Verliezer 7 (cancelled)

 

  • 12 mei

    K. Lyra-Lierse 5 : 0 K. Rupel Boom F.C.

    15:00
    Lyra-Lierse