20/6 Sint-Lenaarts – Rupel Boom 1-3

Zondag 20 juni om 16u speelde onze A-kern een vriendschappelijke wedstrijd op bezoek bij K.FC Sint-Lenaarts uit de 3de afdeling VV.
Terrein: Houtstraat 4 te 2960 Sint-Lenaerts.

In deze periode van fysiek opbouwen werd opnieuw gekozen om elke helft met elf andere spelers aan te treden.
Rupel Boom vertoefde meestal op de helft van de thuisploeg doch uitgespeelde kansen bleven uit. Een ongeschreven wet in het voetbal werd nog maar eens bevestigd. Eén scherpe counter over de rechterflank en voor de thuisploeg kan Lansu aan de eerste paal de score openen 1-0.

Na de pauze ging het plots snel en de achterstand werd op amper twee minuten omgebogen naar een voorsprong. Holly Tshimanga na centraal doorzetten (1-1) en Giulio Mapessa (1-2) met het hoofd waren de doelpuntenmakers. Toen de eindstand leek vast te staan werd Giulio Mapessa in volle ren van de sokken gelopen. Thomas ‘Toto’ Nzinga zette de elfmeter feilloos om (1-3).

Opstellingen:
Luca Polizzi (vakantie) en Paolo Arrivas (herstellend van schouderblessure) ontbraken.

1ste helft:
Tony Vlogaert, Ruben Kesteleyn, Joren Geudens, Lorenzo Matarrese, Achraf Bouhajra, Yannis Augustynen, Drin Sula, Ryan Bantu, Emil Abaz, Stéphane Odimboleko-Owandjilone en Antonio Muñoz Herrera.

2de helft:
Bout Van Opstal, Giulio Mapessa, Levi-Andi Lukebakio-Zola (gekwetst, 60′ Achraf Bouhajra), Matisse Bergiers, Fabio Polizzi, Quentin Van Den Steen, Yasin Mrani, Kadri Altindag, Rudy Shirichungu, Holly Tshimanga en Thomas ‘Toto’ Nzinga.

Doelpunten:
25′  1-0  Nico Lansu
47′  1-1  Holly Tshimanga
49′  1-2  Giulio Mapessa
89′  1-3  Thomas ‘Toto’ Nzinga (pen.)