21/07 Reet SK – Rupel Boom 0-10

Normaal zou Paolo Arrivas aan zijn eerste oefenpartij deelnemen maar omwille van het overlijden van zijn grootvader is hij zijn familie gaan vervoegen op Sicilië voor de uitvaart. Langs deze weg betuigen we ons medeleven aan Paolo. Er ook niet bij: Robin Peeters die op huwelijksreis is. Langs deze weg wensen wij hem proficiat.
Beiden zijn normaal tegen het weekend terug in Boom.

De wedstrijd dan …
Net als afgelopen zaterdag boekte Rupel Boom een zege met dubbele cijfers. Vooral de eerste helft was van hoogstaand niveau.

In de eerste tien minuten zorgden twee assists van Drin Sula voor een dubbele voorsprong. Eerst werd een perfect getrapte hoekschop door Kanu met het hoofd afgewerkt (0-1). Even later kon Emil Abaz, centraal voor doel, de score verdubbelen (0-2). Dan zorgde Luca Polizzi voor een knappe goal. Vanop rechts naar binnen snijdend krulde hij het leder naast de verste paal onhoudbaar binnen (0-3). Amper twee minuten zorgde een assist van Luca Polizzi dat Emil Abaz zijn tweede van de namiddag kon aantekenen (0-4). Nog voor het halfuur zette Drin Sula de forfaitcijfers op het bord na een prima voorzet van Ruben Kesteleyn (0-5). De acteurs van de vierde goal, assist Luca Polizzi en afwerker Emil Abaz, deden hun nummertje nog eens over (0-6). Dat was meteen ook de ruststand.

Na de pauze was de eerste goal van Spaanse makelij. Felipe Burset liet Fran Monroy de 0-7 binnen trappen. Vijf minuten later volgende nog twee doelpunten in evenveel minuten. Thomas ‘Toto’ Nzinga verzilverde een pass van Yasin Mrani (0-8) en toen een doelpoging van diezelfde Yasin Mrani via de vingertoppen van de Reetse doelman tegen de binnenkant van de paal terug het veld in kaatste, kopte Felipe Burset eenvoudig de 0-9 op het bord. En dan viel de scoringsmachine stil omdat het niveau daalde. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het wachten was op een persoonlijke actie van Yasin Mrani om de 0-10 te maken. Ook even vermelden dat toen Reet SK met tien viel omwille van een blessure en er geen wissels meer voorhanden waren, coach Greg Vanderidt onmiddellijk Ruben Kesteleyn – al heel de wedstrijd op het terrein  – naar de kant riep om zo verder met 10 tegen 10 te spelen. In de slotfase viel Rupel Boom dan nog met 9 toen Quentin Van Den Steen met een spierblessure voortijdig het terrein moest verlaten.

Opstelling K. Rupel Boom FC 1ste helft

Jordi Nolle, Ruben Kesteleyn, Yannis Augustynen, Matisse Bergiers, Giulio Mapessa, Fabio Polizzi, Luca Polizzi, Kanu, Sula Drin, Emil Abaz en Gueye Moussa.

Opstelling K. Rupel Boom FC 2de helft

Nehdi Jouini, Ruben Kesteleyn, Joren Geudens, Lorenzo Matarrese, Levi Lukebakio, Quentin Van Den Steen, Ryan Bantu, Fran Monroy, Yasin Mrani, Felipe Burset en Thomas ‘Toto’ Nzinga.

Doelpunten:
07′  0-1  Kanu
11′  0-2  Emil Abaz
18′  0-3  Luca Polizzi
20′  0-4  Emil Abaz
27′  0-5  Drin Sula
37′  0-6  Emil Abaz
49′  0-7  Fran Monroy
54′  0-8  Thomas ‘Toto’ Nzinga
55′  0-9  Felipe Burset
79′  0-10  Yasin Mrani

Volgend oefenduel op zondag 25 juli 2021 om 16:00u K. Rupel Boom FC – K. Londerzeel SK in het Gemeentelijk Parkstadion, Acacialaan 2 te Boom.

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.