21/07 Sp. Tisselt – Rupel Boom 0-6

De start van de Boomkes was pittig. Het resulteerde binnen de 10 minuten in een dubbele voorsprong. Jordy Mathei opende de score en Staf De Graeve dikte aan. De thuisploeg werd op eigen helft teruggeduwd maar kon defensief wat bijsturen zodat het wachten was tot even over het halfuur om een nieuwe doelpunt te noteren. Maar dan ging het plots zeer snel met drie doelpunten op vijf minuten. Aan het kanon: tweemaal Ruben Geeraerts en Quinten Servranckx die zijn knap afstandsschot in de winkelhaak zag vliegen.
Na de pauze werd nog éénmaal gescoord. Maar wel een goal van topkwaliteit. Jules Houttequiet (meer nieuws over deze speler volgt later) liep zijn linkerflank af en de perfecte teruglegger werd in één tijd door Mohamed Zeroual tegen de touwen getrapt.

Speelden de eerste helft:
Vlogaert, De Looze, De Wilde, De Graeve, Goossens, Telen, Servranckx, De Herdt, Franklin, Geeraerts en Mathei.
Speelden de tweede helft:
Bouzian, testers Di Rupo en Nendaka, Pörtner, Herregodts, Coveliers, Nelson, Degrave, Ngoyi, Zeroual en Houttequiet.
Doelpunten:
03′  0-1  Jordy Mathei
07′  0-2  Staf De Graeve
31′  0-3  Ruben Geeraerts
34′  0-4  Ruben Geeraerts
36′  0-5  Quinten Servranckx
63′  0-6  Mohamed Zeroual

Eerder in de namiddag speelden onze Reserven tegen het B-team van Sporting Tisselt dat in 4de provinciale aantreedt in dezelfde reeks als ons nieuw opgerichte B-ploeg.
Onze beloften speelden de eerste helft met een drietal U17 spelers en kwamen op een 1-0 achterstand. Dat was ook de stand aan de rust.
Na de pauze een veel sterker Booms team. De 1-0 achterstand werd omgebogen in een 1-6 overwinning. Knap werk van de jonge gasten.

—–°—–

Op 21 juli trekken we weg van de beats van Tomorrowland in Boom naar Tisselt om er te voetballen op het kunstgrasterrein van Sporting Tisselt, gelegen aan de Blaasveldstraat.
Met de wagen kom je best langs de andere zijde van het complex via Brielen. Daar bevindt zich immers een ruime parking.

Om 16u spelen onze Beloften (reserven) tegen het B-team van de thuisploeg uit 4de Provinciale.
De eerste ploeg van Sporting Tisselt, onder leiding van Frank Staes, geeft vervolgens partij aan onze A-kern om 18u30.

Alle supporters op post om het vernieuwde Rupel Boom aan het werk te zien!

16:00u Sporting Tisselt B – K. Rupel Boom FC Beloften
18:30u Sporting Tisselt A – K. Rupel Boom FC A