23/01 vriendschappelijk Sint-Job FC – Rupel Boom 2-7

Om de spelers van de A-kern, die recent minder speelminuten op de teller hebben, het nodige wedstrijdritme te doen opbouwen, speelde Rupel Boom op dinsdag 23 januari tegen Sint-Job FC, uitslag 2-7.

Verslag :

Tegen 1ste provincialer Sint-Job FC bracht coach Dave De Herdt de volgende spelers op het terrein:
Stef De Reys, Andy Van Hoof, Seppe Somers, Joren Geudens, Remi Van Esser, Jeroen Mertens, Maxime Janssens, Ashley Verdyck, Timo Bresseleers (75′ Seppe Ceulemans), Jonas Laureys (46′ Mohammed Taibi) en Dean Doncos (60′ Levy Maviluka-Zingula).

Dave De Herdt: “Ik hield het niet voor mogelijk maar na een eerste helft met voor Rupel Boom meer dan 10 doelrijpe kansen en een hoeveelheid knappe acties waarbij de laatste pass niet zuiver genoeg was, stond er een 1-0 achterstand op het bord. Een tegendoelpunt gescoord na een half uur. Tijdens de rust heb ik de groep gezegd dat ik niet over de goede zaken ging praten want dan kwam ik met 15 minuten niet toe. Maar dat ik het wel kotsbeu ben, net zoals bij het eerste elftal, dat er na overwicht en prima voetbal geen resultaat behaald wordt.”
“Na de pauze werd al snel gelijkgemaakt en dan 1-2 voor. De trein was vertrokken. En dan uit het niets toch weer 2-2. Om zot te worden. Gelukkig was er dan geen houden meer aan: eindstand 2-7.”
“Met het oog op de nakende schorsing van Jamie Meseure bij de hoofdmacht, heeft Jeroen Mertens op diens positie gespeeld. Hij miste wel een strafschop maar scoorde toch ook tweemaal. Andy Van Hoof, in de eerste helft rechtsachter en na de rust in de spits ter vervanging van Jonas Laureys, vond liefst viermaal de weg naar doel, waaronder 1 penalty. Tenslotte pikte ook Levy Maviluka-Zingula zijn goaltje mee. Ik noteerde ook vier assists van Ashley Verdyck.”

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.