8/8 SK Sint-Niklaas – Rupel Boom 0-5

In de eerste helft slaagde Rupel Boom er niet in de thuisploeg te ontwrichten. Maar na de inbreng van 3 wissels aan de rust en met een andere veldbezetting had Rupel Boom amper 20 minuten nodig om een 0-3 voorsprong bijeen te voetballen. Even voor het uur kon Dean Doncos aan de eerste paal een inzenden van Yannis Augustynen in twee tijden voorbij de thuisgoalie werken (0-1). Amper twee minuten later werd de bal op de stip gelegd nadat Jonas Laureys foutief gestopt werd. Yannis Augustynen trapte onhoudbaar binnen (0-2). Het ging nu snel en Frédéric Farin stuurde Jonas Laureys het straatje in. Die vond Dean Doncos voor doel en de 0-3 was een feit. De trainersstaf had genoeg gezien en voerde opnieuw vijf wissels door. Het wijzigde niet echt veel aan het spelbeeld. Rupel Boom bleef kansen bijeen voetballen. Twee ervan werden ook afgewerkt en evenveel maal door de jonge Mateo Siebens. Eerst werd hem bij een hoekschop veel ruimte gegund en hoog opverend kopte hij mooi binnen. En toen Gilles Scoupreman listig Nick Spaenhoven in de grote rechthoek vrij speelde, rondde Mateo Siebens de voorzet beheerst af.

Rupel Boom speelde met De Vriendt, Spaenhoven (46′ Walen De Keyser), Somers (46′ De Paepe), Kerstenne (68′ Geudens), Farin (68′ Somers), Put, Augustynen, Schaessens (68′ Scoupreman), Hens (46′ Damblon), Laureys (68′ Spaenhoven) en Doncos (68′ Siebens).

Doelpunten:
58′  0-1  Dean Doncos
60′  0-2  Yannis Augustynen (pen.)
64′  0-3  Dean Doncos
77′  0-4  Mateo Siebens
86′  0-5  Mateo Siebens