9/08 Rupel Boom – C. Schaerbeek 3-0

In een sterke eerste helft, die door Rupel Boom volledig werd gedomineerd, vonden de Boomkes driemaal de weg naar de netten.
Halfweg de eerste 45 minuten kon Jules Houttequiet zich op links doorzetten. Zijn lage voorzet werd door Ruben Geeraerts afgewerkt (1-0).
Nu ging het snel, binnen de tien minuten werd nog tweemaal gescoord.
Ruben Geeraerts slingerde van rechts een vrije trap voor doel, na fout op Mohamed Zeroual die daardoor niet zelf kon trappen. Hervé Telen kopte onhoudbaar binnen (2-0).
Een gretige heroptredende Luka De Herdt zette een aanval op over rechts, kreeg de bal terug en drong diep de zestien in. Hij legde panklaar voor Ruben Geeraerts die zijn tweede van de avond lukte (3-0).
Na de pauze was er meer evenwicht na talrijke wissels. Toen even over het uur een halve ploeg jongeren werden ingebracht, moest Tony Vlogaert een eerste keer tijdens de wedstrijd in actie komen (minuut 70). De kopbal werd prima van onder de dwarslat gehaald. Geleidelijk aan leken de bezoekers op weg naar een doelpunt.  Tony Vlogaert was echter niet te verschalken. Na enkele eenvoudige ingrepen liet hij zich onderscheiden door een knappe redding op een prima schot naar de linkerbovenhoek.
De stand aan de rust was dus meteen ook de eindstand: 3-0.

Rupel Boom speelde met:
Vlogaert, De Looze (65′ Nendaka), Touré (46′ Lomba), De Graeve (65′ Goossens), Telen (65′ Frateur), De Herdt (46′ Herregodts), Franklin (65′ Servranckx), Houttequiet (65′ Van Verre), Zeroual (46′ Mmaee), Mathei (65′ Van Havenbergh) en Geeraerts (46′ Ngoyi).

23′  1-0  Ruben Geeraerts
27′  2-0  Hervé Telen
32′  3-0  Ruben Geeraerts

—–°—–

GRATIS INKOM.
Woensdagavond 9 augustus om 19u30 staat in het Gemeentelijk Parkstadion een volgend oefenduel op de agenda.
Tegenstander Crossing Schaerbeek, uitkomend in 3de amateur ACFF (Waalse vleugel), met coach Dave De Herdt aan het sportieve roer, heeft enkele kleppers tussen de lijnen lopen: Casagolda, Yagan, Morais De Almeida, Absisan, … om er een 4-tal te noemen.