Supportersfederatie Blue Dynamite

Er werd heden een supportersfederatie opgericht (Blue Dynamite).

Hiermee zetten alle supportersclubs en sfeergroep BSU in op gemeenschappelijke doelen en werking. Het bestuur van de federatie zal bestaan uit een vertegenwoordiger van elke erkende supportersclub en BSU. Tevens zal ook een vertegenwoordiger van de club in het bestuur plaatsnemen maar enkel in een adviserende rol (zonder stemrecht).

Vanaf nu zal de federatie instaan voor het organiseren van bussen naar uitwedstrijden met kwalitatieve bussen van reizen Lauwers. Ook de verkiezing van de gouden schoen zal een organisatie worden van de federatie.

Dit zal ook inhouden dat je enkel lid kan worden via de federatie. Je kan dan nog wel aangeven aan welke supporterscub je gelinkt wil worden (of aan sfeergroep BSU). Lidmaatschap kost 20 Euro en biedt volgende voordelen:

  • Stemrecht voor de gouden schoen (stemming ter gelegenheid van elke competitiewedstrijd).
  • Per seizoen zal in samenwerking met de club 1 exclusief evenement plaatsvinden waarvoor enkel leden een uitnodiging ontvangen. Op dit evenement zullen ook de spelers aanwezig zijn.
  • Voorrang op tickets bij wedstrijden met beperkte beschikbaarheid of combiregeling
  • Voor de lokaalhouders van elke supportersclub is er nog het voordeel dat de spelersbus minstens één keer per seizoen een bezoek zal brengen aan het lokaal.

Minderjarigen tot en met 12 jaar dienen geen lidgeld te betalen maar moeten zich wel registreren als lid.
Een nieuwe supportersclub zal zich moeten aanbieden bij de federatie met het oog op erkenning. Eén van de voorwaarden voor een erkenning is het minimum ledenaantal van 20.

Organisatie verplaatsingen:
Voorlopig werd beslist dat de bus vertrekt in Schelle aan het lokaal van SC Schutterhof om vervolgens via het lokaal van SC De Steenbakkers naar het stadion te rijden voor een laatste pickup.

Deelname prijs voor de bus:

  • 20 Euro voor supporters die GEEN lid zijn van de supportersfederatie.
  • 17 Euro voor volwassen leden
  • GRATIS voor leden t.e.m. 16 jaar
  • 12 Euro voor leden vanaf 17 jaar mits voorlegging van een studentenkaart.

Een minderjarige dient wel in het gezelschap te zijn van een meerderjarige ouder of burgerlijk verantwoordelijke.

Hoe lid worden?
We werken nog aan een digitale oplossing om het lidmaatschap in orde te brengen. Momenteel kan je bij de verantwoordelijken van elke supportersclub een inschrijvingsformulier bekomen. Je kan tevens een inschrijvingsformulier aanvragen via bluedynamite2024@outlook.com

Na betaling ontvangt u per mail uw lidnummer.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.