Voorbeschouwing Knokke – Rupel Boom

De lijst met geblesseerden is behoorlijk. Hervé Telen, Koen Van Den Broek, Amir Lemti, Joren Geudens, Mats Heyvaert, Jules Houttequiet en Mâlik Wanya.
In aanloop naar het bekerduel in Knokke, spraken we coach Sam Vermeylen hierover na de training op zaterdagochtend.

Vorig seizoen kenden we amper geblesseerden, laat staan langdurig. Heb je daar een verklaring voor?
Sam Vermeylen: “Er is zeer zeker pech mee gemoeid en dat in combinatie met het feit dat waarschijnlijk de intensiteit in de voorbereiding, die grotendeels op kunstgras moest gebeuren omdat onze twee natuurgras terreinen niet ter beschikking zijn, voor sommige spelers niet ideaal is.”

Kan je een stand van zaken geven over de geblesseerde spelers?
S.V.: “Hervé traint mee met de groep maar gezien zijn lange afwezigheid is het nog te vroeg voor wedstrijden, rustig opbouwen is de boodschap.”
“Koen zal misschien een inspuiting in de enkel moeten krijgen. Dat wordt momenteel bekeken. Indien dat inderdaad moet gebeuren, dient een periode van twee weken in acht genomen te worden om de reactie hierop te zien.”
“Amir trainde met de groep mee en zal wel tot de selectie voor Knokke behoren maar dan wel als bankzitter”.
“Joren liep een klein spierscheurtje op, wat haast is genezen. Hopelijk kan hij volgende week de groepstraining hervatten.”
“Mats heeft hielspoor. Momenteel hebben we geen zicht op de duurtijd van zijn herstel.”
“Jules heeft een breuk in de voet, wat hem zeker 6 à 7 weken aan de kant zal houden. Omwille van zijn polyvalentie missen we hem zeker gezien de vele afwezigen.”
“En tenslotte Mâlik die tegen Zelzate last aan de adductoren kreeg. Vandaag op training voelde hij nog een beetje. Daarom gaan we geen risico nemen en zal hij niet op het wedstrijdblad tegen Knokke worden gezet.”

We gaan toch met 11 zijn?
S.V. : “Met de resterende tien A-kernspelers, twee doelmannen en aangevuld met beloftevolle jongeren, zullen we een strijdvaardige ploeg in lijn brengen.”

Succes!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.