Belangrijk bericht: COVID SAFE TICKET

BELANGRIJK BERICHT !   BELANGRIJK BERICHT !   BELANGRIJK BERICHT !

Onze club hanteert het systeem van het COVID SAFE TICKET om toegang tot de wedstrijden van het Eerste Elftal te krijgen.

Dit geldt voor alle mensen die het stadion betreden, dus niet enkel supporters maar ook stewards en medewerkers allerhande!

Wat is een COVID SAFE TICKET ?

Alle toeschouwers gaan eerst door de COVID-controle. Zorg ervoor dat je de COVID app of afgedrukt bewijs met QR-code bij hebt EN je identiteitskaart. Hier is het mondmaskerplicht voor iedereen. Bij het ontbreken van je certificaat of na het rood scannen of je identiteitskaart niet bij zich hebben, wordt de toegang ontzegd.
Na de verdere controle van je toegangsticket of abonnement mag het mondmasker voor iedereen af. Dus binnen het stadion moet je geen mondmasker dragen en geen rekening houden met 1,5m afstand. Uiteraard is het jouw eigen keuze dit nog steeds te doen.

Het certificaat is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer.
Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme).
Wacht niet tot daags voor de wedstrijd om voor je certificaat te zorgen. Doe het vandaag nog !

BEZORG DIT BERICHT AAN DE MENSEN WAARVAN JE WEET DAT ZIJ NIET OVER EEN COMPUTER BESCHIKKEN.
Het certificaat kan je ook per post thuis laten leveren. Tijdig aanvragen is de boodschap.

Kinderen onder de 12 jaar (vanaf geboortejaar 2009) worden veilig geacht. Dit betekent dat vanaf het geboortejaar 2008 ook een COVID SAFE TICKET nodig is om toegang tot het Gemeentelijk Parkstadion te krijgen.

Klik op de afbeelding hieronder om ze groter te zien.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.