Belangrijke mededeling

De ontvangen energiefacturen (elektriciteit en aardgas) voor de verbruiken van de laatste maanden op zowel jeugdcomplex De Schomme als het Gemeentelijk Parkstadion hebben het clubbestuur van K. Rupel Boom FC aan het denken gezet en een stappenplan uitgetekend.

Na constructief overleg tussen onze club en de gemeente Boom werd besloten om de verlichting in het Gemeentelijk Parkstadion op korte termijn, m.a.w. dit seizoen nog, te ‘verledden’. De terreinen op Jeugdcomplex De Schomme beschikken reeds over LED verlichting.

Met LED verlichting kunnen we immers het bedrag van de energiefactuur gevoelig verminderen én dragen we bij in de aanpak van de energiecrisis.
K. Rupel Boom FC wenst niet te wachten op een eventuele verplichting van de hogere overheid om het avondvoetbal te bannen en zal in afwachting van de start van de werkzaamheden en het plaatsen van de LED verlichting voortaan haar thuiswedstrijden op zondagnamiddag afwerken. Zodra de ‘verledding’ gerealiseerd is, kan er terug naar het zaterdagavondvoetbal overgeschakeld worden. Wij rekenen op uw begrip.