Dartstoernooi

FAMILIEDARTS

Op zaterdag 23 december organiseren we een FAMILIE-darts in onze jeugdkantine De Schomme. De bedoeling is dat er teams gevormd worden van 2 spelers waaronder één jeugdspeler (max.14 jaar) en één volwassene.

Het is vooral de fun-factor die hier mee speelt en alle teams krijgen een leuke verassing + zijn er ook hotdogs inbegrepen.

De eerste pijl zal gegooid worden om 13u00 en eindigen om 16u00.

U kan zich inschrijven door een mailtje te sturen naar ghijsfrank@gmail.com. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro (hotdog + drankje inbegrepen)

WINTERDARTS

Op zaterdag 23 december 2023 organiseert de jeugdwerking van K. Rupel Boom F.C. een winter darts toernooi op de schomme. We gooien in koppels, dus 2 ploegen van 2 spelers/speelsters en gooien om beurt naar 501, eindigend op een dubbel. We spelen in 8 pules en eindigen met kruisfinales.

De eerste pijl zal gegooid worden om 18u00 (ingooien vanaf 17u00)

U kan zich inschrijven door een mailtje te sturen naar ghijsfrank@gmail.com, met vermelding van uw ploegnaam en telefoonnummer. Na het betalen van uw inschrijvingsgeld van 20 euro, waarvan u 10 euro terug krijgt in drankbonnetjes, kunt u beginnen gooien.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.