Een nieuwe wind waait over de Rupel!

Een nieuwe wind waait over de Rupel!

Met de afloop van twee woelige seizoenen in zicht, slaan we binnenkort een nieuwe weg in! De wateren van de Rupel zullen vanaf 2023-2024 bevaren worden onder leiding van drie jonge Boomse kapiteins. Met trots stellen we jullie voor aan onze toekomstige Technische Staf:

T1 – Sam Vermeylen. Sam komt over van St. Lenaarts, waar hij furore maakte met fris en vernieuwend voetbal. Sam is bovendien bezig met het behalen van zijn UEFA-A Diploma. Welkom Sam!

T2 & Physical Coach – Dave Lens. Dave was dit seizoen nog aan de slag bij KV Mechelen en recentelijk bij de A-ploeg van dé Brusselse topclub Union Saint-Gilloise. Welkom Dave!

Keeperstrainer – Davy Verbert. Davy brengt enorm veel ervaring en vakkennis met zich mee. Deze deed hij op bij Lierse, OH Leuven, recentelijk nog Beerschot en … Rupel Boom. Welkom terug Davy!

We wensen Sam, Dave en Davy veel succes en zullen samen met het blauw-wit-zwarte legioen als één blok achter hun elftal staan.

We willen zeker onze huidige staf, Kevin, Yassine en Christophe, bedanken om het Boomse team te leiden in uiterst moeilijke omstandigheden en wensen hen voor de toekomst alle succes in het voetbal en veel geluk in het leven toe!

Speciaal woordje van dank ook richting onze Voorzitter Nathan Crockett, om ons te ondersteunen bij het inslaan van deze nieuwe weg.

C’mon Boomkes!


Klik op de foto om te vergroten.