Terrein Hoogstraten VV: Kathelijnestraat, 2320 Hoogstraten

—Weetjes—

Selectie K.Rupel Boom FC

Deloose, Van Humbeeck, Van Opstal, Simons, Bergiers, Mapessa, Geudens, Nzinga, Luca Polizzi, Tshimanga, Mrani, Matarrese, Kesteleyn, Cwynar, Vereeck, Davigny, Schaessens, Augustynen en Sula (testspeler).

Wedstrijdverslag

De eerste vijf minuten een fel Hoogstraten. Toen Rupel Boom meer evenwicht bracht, zag de spelleider, toen de bal tegen de arm van Matisse Bergiers kwam – hoewel tegen het lichaam en vanop een meter afstand – een strafschopfout. Kuijlaars zette feilloos om (1-0). Minuut 20: goede beweging van Romain Davigny en prima voorzet. Yannis Augustynen torende boven iedereen uit maar zag zijn kopbal vanonder de lat gehaald door de thuisgoalie in hoekschop. Die bracht wel een doelpunt op want op de harde kopbal van Lorenzo Matarrese had doelman Nolle geen kans (1-1). Aan de overzijde klom de thuisploeg terug op voorsprong nadat een hoekschop via een tussenstation bij de vrijstaande Fall terecht kwam (2-1). Op een plaatsbal van Jaric Schaessens kon de doelman tijdig pareren.

De partij dreigde na de rust helemaal te ontaarden want de eerste 20 minuten leek wel op een ordinaire schoppartij. Een knap schot van Luca Polizzi, uit het doelvlak gezweefd, leek wel het startschot om terug aan voetballen te denken. Op voorzet van rechts werd Lorenzo Matarrese duidelijk in de rug geduwd zodat hij onderdoor de bal ging. De ref legde ditmaal de bal niet op de stip. Doelman Nolle moest heel wat tussenkomen om de voorsprong te vrijwaren. Vijf minuten van het einde volgde de terecht gelijkmaker. Na een knappe aanval wist Giulio Mapessa de perfecte voorzet in de rug van de defensie te trappen. De snelle ‘Toto’ Nzinga was er als de kippen bij om de bal onder de thuisdoelman tegen de touwen te trappen (2-2).

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling thuisploeg

1.Jordi Nolle, 4.Senne Van Dooren (55′ 6.Jouk Vermeeren), 7.Mehdi Naqqadi (80′ 17.Victor Vlayen), 9.Fallou Fall, 10.Thomas Van Zantvoort, 11.Nick Kuijlaars (82′ 14.Jensi Van De Venne), 15.Vincent Van Dyck, 16.Nick Havermans, 21.Ruben Verheyen, 24.Jeroen Meeuwis en 25.Ruben Tilburgs.

Opstelling KRBFC

1.Stefan Deloose, 2.Quinten Simons (46′ 5.Giulio Mapessa), 3.Matisse Bergiers, 18.Lorenzo Matarrese, 20.Jimmy Cwynar, 19.Ruben Kesteleyn, 39.Yannis Augustynen, 10.Luca Polizzi (74′ 11.Tshimanga), 32.Jaric Schaessens (57′ 55.Drin Sula), 24.Romain Davigny (68′ 17.Yasin Mrani) en 9.Thomas ‘Toto’ Nzinga.

Gele kaarten thuisploeg

54′ Naqqadi
55′ T1 Belmans
61′ Havermans

Gele kaarten KRBFC

34′ Schaessens
54′ Augustynen
64′ Davigny

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

Doelpunten thuisploeg

12′  1-0  Nick Kuijlaars (pen.)
30′  2-1  Fallou Fall

Scheidsrechter

Arne DE BEUCKELAER

Doelpunten bezoekers

20′  1-1  Lorenzo Matarrese
85′  2-2  Thomas ‘Toto’ Nzinga