K. Kontich F.C. vs K. Rupel Boom F.C.

Samenvatting

Zaterdag 23 juli 2022 om 16:00u

Terrein Kontich FC: Duffelsteenweg 73, 2550 Kontich

Ziekenboeg

Doelman Juliaan Laverge, veldspelers Charni Ekangamene, Jacky Mmaee en Stephen Buyl.

Weetjes

In de voormiddag werd er gedurende 1,5 uur getraind op het kunstgrasterrein van Kontich FC. ‘s Middags werd daar dan ter plaatse een middagmaal genuttigd.

Spits Sammy Crowther = testspeler.

Wedstrijdverslag

Er is nog werk aan de winkel. Logisch gezien de volledig nieuwe spelerskern. Het balbezit was voor de Boomkes en tussen de grote rechthoeken waren de combinaties best wel OK. Maar in de zestien moest zowel verdedigend als aanvallend een onvoldoende opgetekend worden. Een eerste snel tegendoelpunt viel na hoekschop. Een schaarse tegenaanval leverde een verdubbeling voor de thuisploeg op. Een snel genomen vrije trap werd vanop de Kontichse helft in één tijd over de doelman binnen getrapt. Aan Boomse zijde waren er heel wat mogelijkheden die tot doelrijpe kansen konden leiden doch de laatste pass was meestal niet zuiver of werd er een verkeerde keuze gemaakt. En alle pogingen tussen de palen werden door de doelman gekeerd.

Op naar een volgend oefenduel: FC De Kempen TL – K. Rupel Boom FC op woensdag 27 juli a.s. met aftrap om 20u.

Opstelling thuisploeg

Startopstelling: Jef Snyders, Matthias Baert, Renzo Flebus, Gilles Van Remoortere, Remi Van Esser, Yarrith Kwik, Tim Peleman, Jasper Vervoort, Björn Van Oerle, Bram Kerckhofs en een testspeler.

Opstelling K. Rupel Boom FC

1ste helft
72.Bout Van Opstal, 2.Sammy Crowther, 3.Jonathan Vervoort, 5.Martynas Medelinskas, 7.Emil Abaz, 8.Jason Bourdouxhe, 9.Seongheon Baik, 20.Momar Gadji, 21.Fabio Scarantino, 27.Rabbi Mwenda en 51.Maxime Thiel.

2de helft
72.Bout Van Opstal, 4.Brice Verkerken, 5.Martynas Medelinskas, 11.Levi Lukebakio, 13.Gouné Niangadou, 17.Koen Van Den Broek, 19.Oumar Traore, 21.Fabio Scaratino (70′ 22.Diego Señorans), 25.Luka De Herdt, 26.Matisse Thuys en 34.Yassin Aydouni.

Bleef op de bank: doelman Senne Vits.

Doelpunten thuisploeg

03′  1-0
41′  2-0
52′  3-0

Scheidsrechter

Ruben CALLUY

Doelpunten KRBFC

.
.
.

Assistent scheidsrechters

Niels KUMS en Dries SAENEN

Vorige confrontaties

DatumHomeUitslagUitTijd
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.