—Weetjes—

Selectie K.Rupel Boom FC

Deloose, Van Opstal, Kesteleyn, Bergiers, Geudens, Matarrese, Simons, Cwynar, Mapessa, Tschimanga, Augustynen, Schaessens, Vereeck, L. Polizzi, Mrani, Davigny en Nzinga.

Wedstrijdverslag

De wedstrijd begon met een kwartier vertraging omdat er een vervanger voor één van de lijnrechters werd opgeroepen.

Rupel Boom klom snel op voorsprong. Na een actie van ‘Toto’ Nzinga over rechts bereikte die Luca Polizzi voor doel. Die verslikte zich in eerste instantie in de dribbel, leed balverlies doch herwon die onmiddellijk en trapte via de hand van de doelman en binnenkant van de paal de bal tegen de touwen (1-0). Verder noteerden we een kopbal van Simon Vereeck net naast en een plaatsbal van Luca Polizzi door de doelman gepakt. Het was te weinig om de voorsprong te verdubbelen. In het zicht van de rust klommen de bezoekers bijna op gelijke hoogte. Op twee minuten tijd kaatste een schuiver via de binnenkant van de paal uit het doel van Stefan Deloose en scheerde een schot de bovenkant van de lat.

Ook na de pauze had Rupel Boom het lastig met de fel opzittende bezoekers. Holly Tshimanga besloot op de doelman en de ingevallen Jaric Schaessens besloot even later na een collectieve aanval voorlangs. Toen Holly Tshimanga in volle ren van de sokken werd gelopen, volgde een strafschop. Luca Polizzi zette de bezoekende goalie op het verkeerde been (2-0). In de slotfase kon Wolvertem-Merchtem verdiend milderen (2-1).

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling KRBFC

1.Stef Deloose (46′ 31.Bout Van Opstal), 19.Ruben Kesteleyn, 3.Matisse Bergiers (46′ 8.Joren Geudens), 18.Lorenzo Matarrese, 20.Jimmy Cwynar, 5.Giulio Mapessa (46′ 2.Quinten Simons), 39.Yannis Augustynen, 23.Simon Vereeck (46′ 32.Jaric Schaessens), 10.Luca Polizzi, 11.Holly Tschimanga en 9.Thomas ‘Toto’ Nzinga.

Doelpunten thuisploeg

05′  1-0  Luca Polizzi
68′  2-0  Luca Polizzi (pen.)