Extra info tickets Lyra-Lierse – Rupel Boom

De online ticket verkoop op de club-app van Lyra-Lierse voor Rupel Boom supporters is stopgezet. Er zullen op de wedstrijddag nog steeds tickets aan het loket van de bezoekersingang verkrijgbaar zijn (zolang de voorraad strekt). Er is een strikte scheiding tussen de supporters van Lyra-Lierse en Rupel Boom! Omwille van veiligheidsredenen is het voor Rupel Boom supporters niet mogelijk om tickets aan te kopen in de thuisvakken van Lyra-Lierse.

Gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen op de bezoekersparking, wordt gevraagd maximaal gebruik te maken van de verplaatsing per bus!

Langs de ingang voor onze supporters (Lijsterstraat) kunnen enkel staanplaatsen worden bereikt. Rupel Boom supporters kunnen geen gebruik maken van de parking voor thuissupporters, maar kunnen parkeren in de buurt van het station van Berlaar (omgeving Stationsplein, Spoorweglei en omliggende straten). Van daar is het slechts een kleine 500m tot aan de bezoekersingang in de Lijsterstraat. Er geldt een veiligheidsfouille ter hoogte van de ingangen.

Inkomprijs staanplaats: € 12
Jongeren onder de 18 jaar mogen gratis binnen.
Inkomprijs zit plaats senoiren: € 17
Enkel senioren worden toegelaten om op de zittribune plaats te nemen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.