Interview met Alvaro en Thomas (Rising Phoenix)

Afgelopen woensdag 6 oktober na de spelersvoorstelling voor de pers en Business Club werd enkele vragen gesteld aan de nieuwe bestuurder. Bij deze de uitgeschreven versie van het statement van onze nieuwe bestuurders van afgelopen woensdag:

Vraag:

In de afgelopen maanden ben je verschillende keren in Boom geweest. Wat zijn uw indrukken van de club en van de gemeente tot nu toe?

Antwoord (Thomas, midden op de foto):

Vanaf de eerste keer dat we hier waren? We vinden dat de ontvangst die u ons, de eigenaars, gaf zeer warm en gastvrij. We hebben de gemeente gezien en we vonden het erg leuk. We zijn zelfs naar het gemeentehuis geweest. De mensen daar waren gewoon en we hebben heel goede gesprekken met hen gehad. Een goede ontvangst dus en daar zijn erg blij mee.
Wat de club betreft. Erg goed gestructureerd en dus erg leuk wat we zien kregen. En dat betreft de installaties met in het bijzonder de jeugdacademie. We zijn zeer, zeer blij met onze beslissing van de Raad van bestuur en we zijn zo vereerd om vanavond hier te zijn met u.

Vraag:

Rupel Boom en de mensen hier, ik weet niet of het jullie al is opgevallen of opgemerkt hebben, hebben zo hun eigen gewoonten en tradities. Dus vraag ik me af, waar was je het meest van onder de indruk of verbaasd door bij Rupel Boom?

Antwoord (Alvaro, links op de foto):

Voor mij het meest opvallende zou de wedstrijddag kunnen zijn. Want hier denk ik dat het een zeer speciale dag is voor de fans. In Spanje is dit heel anders omdat je meestal naar de wedstrijd gaat kijken en dan naar huis gaat. Maar hier komen de mensen twee uur voor aanvang voor een drankje en het is een speciale gebeurtenis voor de mensen. En ik denk dat dat heel anders is dan in Spanje.

Vraag:

Laten we het dan nu over voetbal hebben. Wat zijn je ambities met Rupel Boom?

Antwoord (Alvaro):

Weet je, in voetbal, denk ik dat de mensen die betrokken zijn bij voetbal veel dromen hebben en die dromen zijn oneindig voor ons allemaal. Ambities zijn juist goed als we eerst en vooral vriendelijk zijn en hard werken. De ambitie kan niet enkel verwezenlijkt worden door de spelers, maar door iedereen die betrokken is bij de club.

Vraag:

En wat mogen onze fans verwachten van dit seizoen en wat mogen ze verwachten van de volgende seizoenen?

Antwoord (Thomas):

We zullen beleefd zijn met dit antwoord bij onze verwachting voor dit seizoen. Laat ons zeggen dat dit een overgangsjaar zou moeten zijn. Maar we willen niet dat dit een overgangsjaar wordt. We willen dat dit een heel belangrijk jaar wordt voor de club. We hebben onze ambitie voor dit jaar. We willen promoveren naar 1B. We weten niet of we dat dit jaar kunnen verwezenlijken, maar het is onze ambitie en dit is wat we willen. Dit is wat we moeten verwachten voor het einde van het seizoen. Als we deze doelstelling bereiken, zal het natuurlijk een succes zijn. Maar we weten ook dat het niet halen van de promotie naar 1B, geen mislukking is. We zullen ons best doen en we zullen jullie helpen en we zullen de steun van de club nodig hebben om jullie bij te staan in jullie strijd voor de promotie.

Vraag:

En heeft iemand van jullie misschien een laatste boodschap om deze presentatie af te sluiten

Antwoord (Alvaro):

Ik hoef alleen maar te zeggen dat het voor ons of voor een investeerders groep of voor Rising Phoenix, dit geen doorsnee project is. We kunnen niets alles alleen doen want in voetbalclubs zijn we allemaal erg belangrijk. De fans, de spelers, de investeerders, de sponsors, de Business Club. Als we allemaal ons best doen. Als ieder van ons een uniek doel heeft, kunnen we ons doel bereiken, dat is een doel van ons allemaal. Alle spelers hebben deze doelstelling. Het doel van de sponsors, de investeerder, is hetzelfde doel aan het eind van de rit. En ik hoop dat we allemaal heel dicht bij elkaar komen en proberen om onze dromen samen te bereiken.

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.