Jonas op recordkoers

Topschutter in officiële wedstrijden bij K. Rupel Boom FC, uitkomend in de nationale reeksen, was voor aanvang van het huidige seizoen Jeroen Mertens, die 51 goals maakte in het Boomse shirt, met name 40 stuks in competitieverband en 11 in wedstrijden voor de beker van België.

De teller van Jonas Laureys stond voor de start van het seizoen 2019-2020 op 44, opvallend, allemaal doelpunten in competitie gescoord. Eind september 2019 voor de Croky Cup tegen Sporting Charleroi sloeg de scoringsmachine van Jonas plots aan met meteen 2 goals, zijn eerste in al die jaren voor Rupel Boom in de beker. Hij kreeg meteen de smaak te pakken want vier dagen later tegen Tubeke nette hij opnieuw 2 doelpunten. Afgelopen zondag scoorde hij zijn 5de goal in de 10 wedstrijden van de huidige competitie.

Gevolg: Jonas Laureys heeft het aantal goals van Jeroen Mertens geëvenaard, namelijk 51. Naast de 2 eenheden in de beker maakte Jonas 49 stuks in competitie. Jeroen Mertens had er 211 wedstrijden voor nodig, Jonas Laureys 202.

Het eerstvolgende doelpunt van Jonas Laureys zal voor hem de 50ste in competitieverband zijn. Het zal zijn totaal op 52 officiële goals brengen wat dus betekent dat hij zich absoluut topschutter van K. Rupel Boom FC sinds de fusie in de nationale reeksen mag noemen.

Jonas op recordkoers dus !

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.