Mededeling van onze TVJO

Hieronder kan je een mededeling lezen van onze TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) Gunther Van Steenwinkel:

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren mijn functie als TVJO, technisch verantwoordelijke jeugdopleiding, bij de jeugdwerking van Rupel Boom vervuld.

Ik heb bij Voetbal Vlaanderen een nieuwe uitdaging gevonden als docent en clubondersteuner. Vanaf vandaag zal ik deze nieuwe uitdagingen bij Voetbal Vlaanderen opnemen.
Ik wil K. Rupel Boom F.C. hartelijk danken voor de mooie kansen die ik heb gekregen in deze mooie club, deze mooie jeugdwerking.
Met trots blik ik terug op een fijne, intense en positieve samenwerking met spelers, ouders, medewerkers, bestuursleden en sportieve staf jeugd en eerste elftal en ben ik fier op datgene we samen hebben kunnen verwezenlijken.
 
In het bijzonder wil ik jeugdvoorzitter Jos Hosteaux en algemeen voorzitter Walter Leijs bedanken voor de fijne samenwerking, de constructieve overlegmomenten, de fijne gesprekken, …
Ik ben er van overtuigd dat het nieuwe project alle kansen moet krijgen en deze “nieuwe” jeugdwerking op termijn een meerwaarde zal zijn voor het jeugdvoetbal in onze streek. Ook met de opvolging van de functie TVJO is het jeugdbestuur volop bezig, zodat het jeugdopleidingsplan verdergezet kan worden. 
 
Ik wens iedereen veel succes in het verder uitbouwen van de club en de jeugdwerking.
Ik hoop dat de positieve drive in de club verder wordt gezet.  

Tot ergens op of langs de voetbalvelden.

K. Rupel Boom FC en de Jeugdwerking in het bijzonder danken Gunther voor de jaren van inzet en know how die er voor gezorgd hebben dat onze Jeugdwerking is uitgegroeid tot wat zij nu is. De Rupel Boom voetbalfamilie wenst hem alle succes toe bij zijn nieuwe uitdagingen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.