Nieuwe T1 voor Rupel Boom

Greg Vanderidt is de nieuwe T1 van ons Eerste Elftal. Hij komt over van FC Eppegem en brengt zijn assistent Tom Verhoeven mee.
Greg Vanderidt is 48 jaar (°01-08-1970) en UEFA-A gediplomeerd. Hij is sinds het seizoen 2015-2016 hoofdtrainer bij FC Eppegem, toen uitkomende in 1ste Provinciale. De kampioenstitel, met promotie naar 3de amateur, werd behaald met heel wat jonge spelers in de ploeg. Twee jaar verder, dus vorig seizoen 2017-2018, behaalde hij met FC Eppegem opnieuw de titel en werd naar 2de amateur gepromoveerd. Dit seizoen had hij 4 ex-Rupel Boom spelers in de rangen: doelman Ruben Van Wemmel, Bjorn Cornelissens, Ewout Denys en Alexander Bell.
FC Eppegem werd op de hoogte gebracht van onze gesprekken, zoals het hoort. In het contract van Greg Vanderidt stond immers een clausule dat hij FC Eppegem mocht verlaten voor een club uit de 1ste amateurreeks.
Davy De Smedt: “Greg Vanderidt werkt graag met jonge spelers en maakt hen ook beter. Hij heeft een grote interesse voor wat er in de jeugdwerking van de club gebeurt met het oog op doorstroming want dat was bij FC Eppegem een must vanwege een beperkt budget. Greg heeft dus voor Rupel Boom het juiste profiel.”
Hij brengt zijn assistent Tom Verhoeven (°02-08-1970) mee, eveneens UEFA-A gediplomeerd. Tom heeft nog voor FC Boom gevoetbald bij de reserven ten tijde van o.a. Glen De Boeck en Dominique De Bruyn (periode 1988-1997).
K. Rupel Boom FC heet Greg Vanderidt en Tom Verhoeven van harte welkom bij onze club en wenst hen alle succes toe!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.