RVC Hoboken – Rupel Boom : 0-10

Woensdag 26 juli 2017 om 20:00u

Terrein RVC Hoboken: Lumbeeckstraat, 2660 Hoboken

Voorbeschouwing

Na de oefenwedstrijd op Nielse SV traint Rupel Boom nog tweemaal op het kunstgrasterrein ‘in de put’ op 24 en 25 juli, telkens vanaf 18:00u.

Op woensdag 26 juli volgt dan de oefenpartij op het terrein van RVC Hoboken. Het wordt een weerzien met Nick en Andy Van Der Westerlaken en ook Tom Mewis en Jeremy Aters.

Ziekenboeg

—Info ziekenboeg —

Weetjes

—Weetjes—

Selectie K.Rupel Boom FC

— Selectie KRBFC —

Wedstrijdverslag

Rupel Boom kon vrij snel openen. Achley Verdyck dook rechts de ruimte in en werkte in de verste hoek af (0-1). Net over het kwartier moest Andy Van Hoof geblesseerd gewisseld worden door Jeroen Van den Driessche. Rond het halfuur kwam Yannick Put tweemaal in de kijker. Eerst besloot hij van dichtbij pardoes op de doelman. Maar even later trapte hij beheerst vanuit de linkerhoek van de grote rechthoek overhoeks de 0-2 tegen de touwen. Ei zo na lukt hij twee minuten later een volgende goal door in één tijd een voorzet van Jeroen Van den Driessche op de slof te nemen. De poging strandde evenwel via een verdediger op de paal. Die derde goal kwam er vanop de stip na een overtreding op Jeroen Van den Driessche. Jeroen Mertens klaarde de klus (0-3).

Na de pauze ging Rupel Boom een versnelling hoger spelen. De thuisploeg, die nog maar één training achter de rug had, zou uiteindelijk dubbele cijfers moeten slikken.
30 seconden na de pauze bracht de dwarslat nog redding bij een knappe volley van Jonas Laureys op voorzet van Jeroen Van den Driessche. Kans na kans volgden. Aanvankelijk zonder succes voor Jason Adesanya, vanuit een scherpe hoek op de doelman, en Jonas Laureys, kopbal voorlangs. Maar toen Jonas Laureys in snelheid iedereen voorbij snelde, doelman incluis, was de 0-4 een feit. Net voor het uur werd Jonas Laureys opnieuw door de defensie geloodst (0-5). Een knappe opener van Nick Spaenhoven liet Jonas Laureys toe om laag voor te brengen voor Jason Adesanya (0-6). Een doorbraak van Jonas Laureys werd door hem op de paal besloten. De induwer van Dean Doncos werd afgekeurd wegens voorafgaand buitenspel. Een minuut later kon de youngster dan toch geldig scoren op een lage voorzet van Jeroen Van den Driessche (0-7). Ook tester Ilias El Hajoui pikte zijn goal mee na een mooie collectieve aanval (0-8). Een pegel van Nick Spaenhoven werd knap gered. Lennard Hens kon net binnen de grote rechthoek de bal recupereren en mooi in de rechterbovenhoek mikken (0-9). In de slotminuut kon Dean Doncos een aanval over links van dichtbij afronden en de dubbele cijfers op het bord plaatsen (0-10).

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling thuisploeg

?

Opstelling KRBFC

1ste helft: Stef De Reys, Andy Van Hoof (17′ Jeroen Van den Driessche), Jens De Paepe, Jordan Kerstenne, Nick Spaenhoven, Tom Goovaerts, Jamie Meseure, Jeroen Mertens, Yannick Put, Achley Verdyck en Jason Adesanya.

2de helft: Stef De Reys, Jeroen Van den Driessche, Jens De Paepe (65′ Seppe Somers), Yannick Lodders, Jordan Kerstenne (75′ Nick Spaenhoven), Nick Spaenhoven (65′ Remi Van Esser), Jamie Meseure (65′ Ilias El Hajoui), Lennard Hens, Yannick Put (65′ Jeroen Mertens), Jonas Laureys en Jason Adesanya (65′ Dean Doncos).

Gele kaarten thuisploeg

45′ Nick Van Der Westerlaken

Gele kaarten KRBFC

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

Doelpunten thuisploeg

Scheidsrechter

Kenneth GREEFS

Doelpunten bezoekers

08′  0-1  Achley Verdyck
32′  0-2  Yannick Put
38′  0-3  Jeroen Mertens (pen.)

53′  0-4  Jonas Laureys
59′  0-5  Jonas Laureys
62′  0-6  Jason Adesanya
74′  0-7  Dean Doncos
78′  0-8  Ilias El Hajoui
79′  0-9  Lennard Hens
90′  0-10  Dean Doncos

Assistent scheidsrechters

Leo MAES en Siegfried STEEGMANS

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.