Rupel Boom duidt Managing Director aan!

Rupel Boom duidt Managing Director aan!

Vanaf 1 december 2021 zal de dagelijkse leiding van K. Rupel Boom F.C. in goede banen geleid worden door Michael Simeon.
Michael zal de functie van Managing Director van K. Rupel Boom F.C. op zich nemen.
Over de nieuwe structuur van de club en de nieuwe manier van werken zal in de komende weken extra communicatie volgen. Hierin zal de focus liggen op de weg vooruit met onze club.

We wensen Michael veel succes toe en vroegen hem om een eerste boodschap in de richting van allen die bij onze club betrokken zijn.

Michael Simeon:

Ik ben enorm verheugd en zeer enthousiast om te starten bij Rupel Boom. Ik ken de club al lang dankzij haar rijke verleden. Het is voor mij dan ook een hele eer om de functie van Managing Director op mij te mogen nemen in Boom.

In de laatste weken maakte ik kennis met zowel het oude als het nieuwe bestuur van Rupel Boom. De gesprekken boezemden me veel vertrouwen in en ik kijk er echt naar uit om vol in dit avontuur te stappen. Sinds kleins af aan heb ik een passie voor het voetbal. Dit uitte zich later dan ook in mijn professionele leven. Zo ben ik al 12 jaar actief binnen Sport en Marketing, dit bij o.a. ING Bank en de KBVB. Mijn wens is om met mijn ervaring bij grote organisaties en bedrijven de club te kunnen helpen op allerlei gebieden zoals structuur, visie en dagelijks beleid. Hierin zal ik altijd oog hebben voor de tradities en waarden die Rupel Boom uitdraagt want deze zijn de ziel van onze mooie club.

Ik wens de nieuwe Raad van Bestuur en Algemene Vergadering te bedanken voor hun vertrouwen en zal alles in het werk stellen om de ambities die er zijn met Rupel Boom waar te maken. Daarnaast ben ik ook de uitgetreden Raad van Bestuur en Algemene Vergadering enorm dankbaar voor alles wat zij voor de club hebben gedaan en voor hun onvoorwaardelijke inzet tijdens deze overgangsfase.

Ik woonde dit seizoen al enkele wedstrijden bij in het Boomse Parkstadion. Hierdoor kijk ik er des te meer naar uit om de verschillende stakeholders, zoals de collega’s, de fans en vele anderen te ontmoeten.

Laat ons er samen een mooi en kleurrijk verhaal van maken, eentje met veel blauw-wit-zwarte passie.

C’mon Boomkes!

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.