Talent uit eigen huis

Tom Dewandelaere, talent uit eigen huis én onze nieuwe schepen van sport.

Onze slogan “Hier rijpt ons talent!“ is volledig op hem van toepassing:  Tom doorliep als jeugdspeler alle jeugdcategorieën. Heel snel werd duidelijk dat hij de juiste sportieve spirit in zich had, wat resulteerde in een brede waaier aan functies binnen onze club. Zo werd hij na zijn carrière als speler oa jeugdtrainer, scheidsrechter, terreinverzorger tijdens de vakanties, wat hem de titel van “klein Swake” opleverde.

Ook naast het veld toonde Tom zich steevast enthousiast als medewerker: meehelpen “achter den toog”, omroepen in het stadion, organiseren van verschillende events, deel uitmaken van het bestuur, … Naast zijn ongelooflijk  sociaal engagement, wou Tom vooral iedereen de kans bieden om te kunnen sporten: zo stond hij dan ook aan de wieg van onze G-ploeg, die hij nu nog steeds met heel veel passie begeleid.

Zijn inzet en betrokkenheid zijn dan ook zeker de juiste ingrediënten voor een geslaagd politiek engagement.

Tom, je bent een echt natuurtalent, we wensen je veel succes en zijn er zeker van dat je een schitterend parcours tegemoet zal gaan!

Uit naam van het voltallige (jeugd)bestuur van de Koninklijke Rupel Boom Football Club geven we jou onze welgemeende felicitaties met je benoeming tot eerste schepen van de gemeente Boom.

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.