Team Manager A-kern

Elke voetbalploeg heeft een ploegafgevaardigde nodig. Zo vult hij of zij de ploegsamenstelling in op het scheidsrechterblad. Bij een thuiswedstrijd staat hij of zij in voor de ontvangst van de tegenstander en begeleidt de ploegafgevaardigde de scheidsrechters voor en na de partij.

Bij Rupel Boom neemt Luc Verlinden, ondertussen 81 jaar, deze taak waar bij ons Eerste Elftal. De spelersgroep noemt hem steevast ‘James’.

Praktische zaken oplossen.

Sportief manager Davy De Smedt vormde de brug tussen de spelersgroep alsook de technische staff en het clubbestuur. Dit hield o.a. in het regelen van praktische zaken rond het team. Maar omdat Davy een andere uitdaging is aangegaan, moest de club op zoek naar een oplossing.

De functie van Team Manager wordt in het leven geroepen.

Rupel Boom heeft er voor gekozen om een Team Manager te benoemen die als taak heeft die brug te vormen tussen de spelersgroep alsook de technische staff enerzijds en het clubbestuur anderzijds.
Het is de 48-jarige David Van den broeke die de functie van Team Manager op zich zal nemen. David is geen onbekende binnen onze club. Vanuit de jeugdwerking was hij de laatste jaren doorgegroeid als verzorger bij ons beloftenteam.
David zal tevens tijdens de wedstrijden de stiel van elftalafgevaardigde van ons Eerste Elftal van Luc Verlinden leren. Luc is immers met zijn 81 lentes niet van de jongsten en als club moeten we niet enkel op, maar ook naast het terrein inzetten op verjonging.

ploegafgevaardigde Luc Verlinden Team Manager David Van den broeke

Wij wensen David alle succes bij zijn nieuwe uitdaging.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.