Twee spitsen vervolledigen de kern

Vandaag kan onze club de komst van twee spitsen aankondigen! Zij plaatsten elk hun handtekening onder een overeenkomst voor één seizoen.
Hiermee is de kern voor het seizoen 2020-2021 vervolledigd.

Endy Opoku Bernadina is een 25-jarige Nederlandse spits met Ghanese roots geboren op 3 mei 1995 te Boxtel (NL). Hij meet 1,85 m en startte met voetballen bij de plaatselijke club maar al vlug kwam PSV Eindhoven op de proppen waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Als 18-jarige verhuisde hij naar FC Twente. Na nog enkele Nederlandse clubs, o.a. RKC Waalwijk, trok hij naar Tsjechië. Zijn laatste club daar was SFC Opava.

Endy Bernadina een elleboogje …

Romain Davigny (1m84) is een Fransman van 26 jaar geboren op 1 juni 1994 te Apt (FR). Hij werd geschoold bij FC Sochaux en maakte deel uit van de nationale Franse jeugdteams van U16 tot en met U20. Zijn naam doet misschien sommige voetballiefhebbers een belletje rinkelen want in het seizoen 2016-2017 kwam hij over van Stade Reims naar Antwerp FC. Hij trok daarna naar Cyprus en na enkele Franse clubs speelde hij het vorige seizoen bij het Roemeense Concordia.

Romain Davigny een vuistje

Beide spelers trainden al een drietal weken mee, zijn al helemaal ingeburgerd en liggen goed in de groep. Zij namen ook deel aan enkele oefenwedstrijden. Zo scoorden beiden elk 1x afgelopen zondag op het terrein van RSD Jette.

Wij heten Endy en Romain van harte welkom bij K. Rupel Boom FC !

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.