Wedstrijdverslag Rupel Boom – Belisia Bilzen

Rupel Boom is op een te sterke tegenstander gestuit. Dat werd al vlug duidelijk. Een eerste bezoekende kans in minuut 8 via Wijnen werd prima gestopt door Sofiane Bouzian. Maar toen even over halfweg de eerste helft Belisia Bilzen vlijmscherp counterde, was er geen houden aan. De bezoekers toonden zich in alle facetten beter. Alles lukte dan ook en nog voor de rust stond de 0-3 op het bord.

Na de pauze moest Rupel Boom de kelk tot op de bodem ledigen toen de 0-4 al snel volgde. Bovendien speelden de Boomkes de laatste 20 minuten met z’n tienen verder omdat Lars Coveliers, geblesseerd aan de elleboog, het veld diende te verlaten nadat alle wissels al waren opgebruikt. De bezoekers tekenden de 0-5 aan maar dan kon Jordy Mathei toch de spreekwoordelijke eerredder netten (1-5).

Best dat Rupel Boom zich herpakt in de tweede thuiswedstrijd op rij tegen Berchem Sport, volgende zondag 17 maart 2024. C’mon Boomkes!