Wie is Maxime Janssens?

Afgelopen zondag 10/09 werd in de slotfase van de wedstrijd op Pepingen-Halle (1-4 winst) Jason Adesanya vervangen door Maxime Janssens. Waarschijnlijk vragen heel wat mensen zich af wie deze speler is.
Maxime Janssens werd geboren op 20 april 1997 in Anderlecht. Als 5-jarige startte hij met voetballen bij EFJ Molenbeek en na 1 jaar FC Strombeek sloot hij op zijn 7 jaar aan bij RSC Anderlecht. Daar doorliep hij alle jeugdreeksen. Eind vorig seizoen meldde RSC Anderlecht hem dat voor Maxime na 13 jaar (!) het verhaal bij paars-wit eindigde.
De vader van Maxime, die nog met Urbain Spaenhoven heeft gevoetbald, stelde de vraag of Rupel Boom nog een jonge kerel in de A-kern kon gebruiken. Maxime heeft dan enkele keren met de A-kern meegetraind en het viel onmiddellijk op dat hij een zeer goede opleiding bij Anderlecht had genoten. De Technische Staf was overtuigd en Maxime Janssens werd aangesloten. Hij behoort tot de A-kern maar afhankelijk van zijn prestaties zal de 20-jarige Maxime ofwel aantreden met het 1ste elftal ofwel wedstrijden met de beloften spelen.
Maxime Janssens
Langs deze weg heten we Maxime alvast van harte welkom bij Rupel Boom!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.