Wijziging Technische Staf

Sportief Manager Davy De Smedt werd op de hoogte gebracht door doelmannentrainer Kim Vrints en assistent-coach Guy Van Bergen dat zij volgend seizoen geen deel meer zullen uitmaken van de Technische Staf van Rupel Boom.

Kim Vrints neemt met zeer veel spijt in het hart afscheid van onze club.  Kim voelde zich zeer goed bij Rupel Boom en werd bij zijn komst perfect opgevangen door iedereen binnen de staf.  Echter de verre verplaatsingen vanuit zijn woonplaats Wuustwezel en de vele files maakte het voor hem zeer lastig om tijdig op de club aanwezig te zijn.
Hij wil iedereen binnen onze familiale club bedanken voor de samenwerking.

Guy Van Bergen werkte als assistent eerst onder Urbain Spaenhoven en later onder Greg Vanderidt. Hij neemt afscheid met een titel in 2de amateur en een mooie 5de plaats in de eerste amateurliga. Guy kreeg een aanbod om T2 te worden bij Berchem Sport en heeft na lang nadenken beslist om in te gaan op dit voorstel. Ook Guy vertrekt met enorm veel goede herinneringen en niets dan positieve gevoelens bij Rupel Boom.

De eerste gesprekken met opvolgers werden de voorbije dagen reeds gestart.

De K. Rupel Boom FC voetbalfamilie dankt Guy en Kim voor hun bijdrage tot onze successen en wenst hen het beste in hun verdere carrière!

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.