10/06 Rupel Boom – Wemmel 5-0

Op 10 oktober 2020 speelde Rupel Boom de laatste wedstrijd. Het betrof het bekerduel op bezoek bij City Pirates (1-2 winst). Het vervolg kent u.

Op 10 juni 2021, acht (!) maanden later, hervatten de Boomkes na intens trainingswerk met wedstrijden spelen.

Op het eerste kunstgrasterrein van ons jeugdcomplex De Schomme zal er om 19u30 partij gegeven worden tegen KVK Wemmel, een Brabantse 2de provincialer.

De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld. Daarom zal er een livestream voorzien worden met commentaar op de Facebook pagina van de club.

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Greg Vanderidt liet Yannis Augystynen uit voorzorg aan de kant. Paolo Arrivas is herstellend van een schouder uit de kom. Examens hielden Ruben Kesteleyn weg van De Schomme. En tenslotte is Holly Tshimanga met vakantie.

Wel draafden, naast de ons bekende Antonio Muñoz Herrera die tro maandenuwens momenteel enkel meetraint, enkele testers op.
Het werd een leuke wedstrijd ondanks 8 maanden zonder wedstrijdritme. Leuk gegeven was dat de broers Luca en Fabio Polizzi in het Boomse shirt op hun oudere broer Luigi stootten in de Wemmelse defensie. Aanvankelijk kon de bezoekende goalie uitpakken met enkele goede reddingen maar tegen een heerlijke lob van Luca Polizzi had hij geen verhaal (1-0). Even later kwam Drin Sula oog in oog met de doelman en een sleepbeweging later stond de 2-0 ruststand vast.

In de tweede helft kon een ander Booms elftal de score verder uitdiepen. De 3-0 werd door testspeler Odimboleko keihard in de korte hoek binnen getrapt.  Yasin Mrani wist een infiltratie door de centrale as af te ronden (4-0) en de forfaitscore kwam er na een vrije trap van Emil Abaz

Opstelling eerste helft:
1.Jordy Nolle, 19.Guy Tapé (testspeler), 34.Mehdi Belafquih (testspeler vervangen na blessure 25′ 30.Lorenzo Mataresse), 5.Giulio Mapessa, 8.Robin Peeters, 15.Quentin Van Den Steen, 20.Drin Sula, 4.Fabio Polizzi, 10.Luca Polizzi, 23.Antonio Muñoz Herrera en 9.Thomas ‘Toto’ Nzinga.

Opstelling tweede helft:
31.Nehdi Jouini, 30.Lorenzo Mataresse, 33.Joren Geudens, 80.Achraf Bouhajra, 3.Matisse Bergiers, 17.Yasin Mrani, 7.Levi Lukebakio, 99.Ryan Bantu (testspeler), 24.Emil Abaz, 32.Kadri Altindag (testspeler) en 14.Stephan Odimboleko (testspeler).

Doelpunten:
1-0 Luca Polizzi
2-0 Drin Sula
3-0 Stephan Odimboleko
4-0 Yasin Mrani
5-0 Emil Abaz

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.