Boomse trainers gaan internationaal

Enige tijd geleden werd in de schoot van de KBVB aangekondigd dat er 1 ‘performance analist’ uit Vlaanderen de kans krijgt om mee te werken aan de voorbereiding richting het EK 2021 van de Rode Duivels. Concreet zal deze persoon worden ingeschakeld in de ‘Euro hub’, waar de analyse van de (mogelijke) tegenstanders van onze Rode Duivels zal worden voorbereid.

Na de nodige educatie en een ontvangen opleiding om, binnen de werkwijze van het departement “Analysis and Innovation”, enkele gerichte analyse opdrachten uit te voeren, is K. Rupel Boom FC trots te kunnen aankondigen dat Tom Verhoeven, onze T2, als enige uit Vlaanderen geselecteerd werd om samen te werken met een vaste analist voor de Rode Duivels !
Tom zal 2 mogelijke tegenstanders van de Rode Duivels op het EK 2021 van kortbij volgen en daarop gerichte analyses uitvoeren.

Proficiat Tom !

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Maar ook onze doelmannentrainer Nicolas Frix vertoeft momenteel in het buitenland.
Hij werd namelijk gevraagd door Paul Put, de nieuwe bondscoach van Congo-Brazzaville, om op een 10-daagse stage van zijn nationaal team in Turkije de doelmannen te trainen.

Knap werk Nico !

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Geen paniek, supporters, tegen dat de Boomkes de trainingen half juli hervatten, staan deze beide toppers opnieuw aan de zijde van onze T1 Greg Vanderidt op de Boomse oefenvelden.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.