19/2 transfernieuws

Greg Vanderidt kan vandaag opnieuw een nieuw gezicht aankondigen.

Drin Sula, een 21-jarige (°10-03-1999) linksvoetige aanvallende middenvelder, komt de Boomse kern versterken. Op 29 augustus 2020 viel hij in de tweede helft in als testspeler tijdens de oefenpot op Hoogstraten VV. Daar drukte hij meteen zijn stempel op de partij.
Tot een overeenkomst kwamen de speler en de club toen niet. Maar hij bleef wel in het vizier en trainde mee met de A-kern tot de lockdown.
Greg Vanderidt twijfelde niet aan de kwaliteiten van Drin en nu werd wel een akkoord bereikt voor het seizoen 2021-2022.
Hij komt over van OHL.

Voetballoopbaan:
2005-2008 KV Woluwe-Zaventem
2008-2011 Diegem Sport
2011-2021 OH Leuven

Wij heten Drin van harte welkom bij de Boomkes !

 

Emil Abaz verlengde dan weer zijn overeenkomst met onze club. Maar in feite kan hij ook als een nieuwe speler beschouwd worden. Vlak nadat hij zijn handtekening op 23 oktober geplaatst had, werd de competitie stilgelegd zodat Emil geen minuut gespeeld heeft.
Via deze link kan het artikel van 23 oktober 2020 worden gelezen: Emil Abaz

 

Er is ook nog een vertrekker te melden. Mateo Siebens, die wist door te stromen vanuit onze jeugdwerking en door Greg Vanderidt gekneed werd voor het eerste elftal, verkiest om volgend seizoen aan te treden bij de City Pirates uit de 2de afdeling VV. Wij wensen Mateo daar alle succes !

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.