Sponsor v/d week: Rita Sport

Vanaf deze week lanceert de Commerciële Cel van K. Rupel Boom FC een nieuwe rubriek: Sponsor van de week.
Voorzitter Gust Van Ranst van de Commerciële Cel: “Wij willen op deze manier er voor zorgen dat al onze ‘online’ supporters het bedrijf van de sponsor leren kennen”.

Waar bevindt jouw zaak zich en voor welke producten en/of diensten kunnen de Rupel Boom-fans bij jou terecht?

Onze zaak bevindt zich te Tisselt in de Hoogstraat 62.

“Rita Sport is een winkel in voetbalartikelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan voetbalschoenen, zowel veld als zaal en turfschoenen van de merken Nike, Adidas, Puma, Lotto, Mizuno. En een heel assortiment aan accessoires zoals beenbeschermers, tape, kousen, haarbandjes, fluitjes, … Maar ook voor trainingswear kan men bij ons terecht. Een trainingspak of shirt van je favoriete buitenlandse ploeg zoals o.a. FC Barcelona, PSG, enz. vind je bij Rita Sport.”
“Naast al die sportartikelen doen wij ook onze eigen bedrukkingen, van werkkledij tot een T-shirt voor een vrijgezellenfeest alsook het personaliseren van kledij.”

Naast de sponsor-voetbalclub-relatie, wat is jouw band met onze club en hoe ben je destijds bij Rupel Boom terechtgekomen?

Inge: “Een lang verhaal, dat al teruggaat van in mijn kinderjaren. Als kind gingen mijn ouders elke week naar Boom kijken en ik stond mee op de eerste rij. Later is mijn pa lid geworden van de supportersclub en zelfs jarenlang voorzitter geweest van de Steenbakkers. Ikzelf heb jaren meegeholpen achter de toog in de Grote Kantine. Bij het ouder worden, een gezin stichten e.d., is mijn aanwezigheid op de matchen fel verminderd maar ik volg nog steeds alle uitslagen. Daarom is voor ons de samenwerking met Rupel Boom een zeer leuk gegeven.”
Yoeri: “Ik heb nog bij de veteranen gespeeld en ging regelmatig naar de wedstrijden van het eerste elftal kijken.”

Welke waarden draagt jouw zaak uit die je ook terugziet bij onze voetbalclub?

“Onze klanten / leden het beste aanbieden en de beste service geven!”

Wat mogen we jou en jouw bedrijf toewensen voor het komende jaar?

“Weg met corona! Dat er terug ongeremd kan gevoetbald worden zodat iedereen opnieuw zijn favoriete sport kan beoefenen. Dat is vooral voor de club goed maar voor onze winkel ook een zeer belangrijk detail.”

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.