21/08 Temse – Rupel Boom 0-5

VERSLAG

Rupel Boom domineerde gans de partij tegen SV Temse. Tot scoren in de eerste helft kwamen de Boomkes niet. Daarvoor was de balcirculatie niet hoog genoeg om de thuisploeg te ontwrichten.
De pauze bracht soelaas want de daling van de buitentemperatuur zorgde voor een vochtige grasmat. En meteen ging de snelheid van uitvoering de hoogte in, de score volgde ook onmiddellijk. Kort na de hervatting werd Nick Spaenhoven van de sokken gelopen en Yannick Put zette de elfmeter feilloos om (0-1). Een minuut later werkte de thuisdefensie een Boomse voorzet onvoldoende weg. Nico Binst vond de opening en knalde onhoudbaar binnen (0-2). Even later was de spits er als de pinken bij om de bal af te snoepen en opnieuw de netten bol te zetten (0-3).
Greg Vanderidt, die aan de rust Frédéric Farin had vervangen door Seppe Somers, voerde op het uur nog zes wissels door. Dimitri Daeseleire, Nick Spaenhoven, Yannick Put, Jaric Schaessens, Jonas Laureys en Nico Binst maakten plaats voor Ruben Kesteleyn, Simon Vereeck, Achraf Bouhajra, Max Van Der Brempt, Mateo Siebens en Ilias Van Nuffel. Het veranderde niets aan het spelbeeld. Onze jonge garde vloog er gretig in en Mateo Siebens wist een puike aanval mooi af te werken (0-4). Na een overtreding op Max Van Der Brempt ging de bal een tweede maal op de stip. Steve Rubanguka zette de elfmeter beheersd om (0-5). Een domper op al dat voetbalplezier was het uitvallen van Joren Geudens met een knieblessure in minuut 82. Afwachten hoe de diagnose luidt na onderzoek.

Doelpunten:
47′  0-1  Yannick Put (pen.)
48′  0-2  Nico Binst
53′  0-3  Nico Binst
73′  0-4  Mateo Siebens
77′  0-5  Steve Rubanguka (pen.)

Opstelling K. Rupel Boom FC:
Stefan Deloose, Dimitri Daeseleire (60′ Ruben Kesteleyn), Joren Geudens, Frédéric Farin (46′ Seppe Somers), Nick Spaenhoven (60′ Simon Vereeck), Steve Rubanguka, Michiel Jaeken, Yannick Put (60′ Achraf Bouhajra), Jaric Schaessens (60′ Max Van Der Brempt), Jonas Laureys (60′ Mateo Siebens) en Nico Binst (60′ Ilias Van Nuffel).

Voorbeschouwing:

Er zullen enkele spelers die uit blessure komen, heroptreden tijdens het oefenduel op het terrein van SV Temse. Achteraan maken centraal Frédéric Farin en op rechts Dimitri Daeseleire hun opwachting in de ploeg. Vooraan zal Jonas Laureys samen met Nico Binst de aanvalslinie uitmaken.

Coach Greg Vanderidt roept de volgende spelers op voor deze oefenpot: Deloose, Vlogaert, Daeseleire, Kesteleyn, Geudens, Farin, Somers, Spaenhoven, Rubanguka, Jaeken, Put, Schaessens, Vereeck, Bouhajra, Van Der Brempt, Van Nuffel, Siebens, Laureys en Binst.

Wedstrijd KSV Temse – K. Rupel Boom FC op woensdag 21 augustus 2019 met aftrap om 19:30u.

Scheidsrechter: Arno Cornelis
Assistent-scheidsrechters: Ben Torbeyns en Nico Claes

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.