27/9 Rupel Boom – FC De Liège 0-0

VERSLAG ONLINE …
Eindelijk die lang verwachte competitie opener. De omstandigheden zijn evenwel (nog altijd) niet wat ze voorheen waren. Geen supporters van de tegenpartij, heel wat beperkingen voor de thuissupporters. Maar uitzonderlijke omstandigheden vereisen uitzonderlijke maatregelen of we die nu graag hebben of niet.
Langs deze weg wil de K. Rupel Boom FC alvast haar supporters bedanken voor de manier waarop de richtlijnen tijdens de bekermatch tegen Olympia Wijgmaal werden opgevolgd. Enkel op deze manier zullen we de komende maanden thuiswedstrijden van onze Boomkes mogen blijven volgen in het Gemeentelijk Parkstadion. Dus, hou vol en respecteer de richtlijnen en aanwijzingen van de stewards. Bedankt daarvoor!

We zouden haast het sportieve ‘luik’ uit het oog verliezen. Met de komst van FC Luik krijgt de momenteel door blessures geteisterde jonge kern van coach Greg Vanderidt meteen een zware brok voor de kiezen. Maar de voorbije wedstrijden bewezen de spelers die in de arena traden heel wat in hun mars te hebben.
Lees hier de voorbeschouwing en verslag K. Rupel Boom FC – RFC De Liège.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.