Afhaling abonnementen 20/9

Zondag 20/9 vanaf 15u zullen de reeds betaalde abonnementen afgehaald kunnen worden aan de afhaalstand buiten aan het Gemeentelijk Parkstadion. Aansluitend volgt onze wedstrijd voor de Croky Cup tegen Wijgmaal (aftrap 16u).

Heb je nog geen abonnement besteld? Geen nood, ook hier is aan gedacht. Je kan zondag gewoon een nieuw abonnement kopen en betalen.

Gelieve er rekening mee te houden dat voor seizoen 2020-2021 er voorlopig geen plaatsen kunnen aangeduid worden op de abonnementen. Dit heeft te maken met de maatregelen die de Club moet nemen inzake de COVID-19 pandemie (deze maatregelen moeten tevens door iedere club worden genomen). De capaciteit op onze tribune hebben we dan ook drastisch moeten verlagen. Wij danken jullie alvast voor jullie begrip en willen benadrukken dat hier niets aan te veranderen valt. Dit is de enige manier waarop het voetbal voor publiek momenteel kan doorgaan!

Mogen we alle supporters ook vragen om de richtlijnen te volgen? Houd afstand, draag een mondmasker, ontsmet/was voldoende je handen, volg de aanwijzingen van de stewards en ben je ziek blijf dan aub thuis. Maar vooral, geniet van het voetbal op een veilige manier!

Ten slotte een warme en welgemeende DANK U WEL namens onze spelers, trainers en bestuursleden om jullie abonnement te verlengen, want een voetbalclub is niets zonder zijn supporters!

Tot zondag!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.