Update ! 20/09 @16:00 Beker van België : Rupel Boom – Ol. Wijgmaal

Na de makkelijke 0-4 zege op het terrein van St-Dimphna Geel staat voor Rupel Boom een tegenstander van een ander kaliber te wachten in de 4de ronde van de beker van België. De komst van Olympia SC Wijgmaal uit de 2de afdeling VV naar het Gemeentelijk Parkstadion aan de Acacialaan zal immers een behoorlijke waardemeter betekenen voor de troepen van T1 Greg Vanderidt.

Alle supporters a.s. zondag op post !

Lees hier de voorbeschouwing Rupel Boom – Olympia Wijgmaal.

!!! BELANGRIJKE MEDEDELING  !!!

Aanstaande zondag, 20 september, om 16u ontvangen wij in het Gemeentelijk Parkstadion Olympia Wijgmaal voor een wedstrijd in de Croky Cup.
Vanaf 15u kunnen onze abonnees hun abonnementen afhalen.

Deze wedstrijd is voor elke toeschouwer betalend (dwz ook voor abonnementen, leden, socioleden, BC leden, doorlopende uitnodigingen, …). De ticketprijzen zijn €15 voor de zittribune en €10 voor de staanplaatsen. Zowel de zittribune als de staanplaatsen zullen geopend worden.

 

Wij willen onze supporters ook informeren over de genomen maatregelen aangaande de COVID-19 epidemie.

Het is belangrijk dat deze maatregelen strikt opgevolgd worden!

• Hou voldoende afstand volgens de social distancing regels. Op de tribune betekent dit 2 stoeltjes tussen de bubbels en telkens een rij tussen laten. Op de staanplaatsen betekent dit 1,5m afstand. De mensen op de staanplaatsen moeten ook zitten!!

• Max. 5 personen per bubbel.

• Verplicht dragen van een mondmasker in het stadion.

• Bij het betreden van het stadion ga je rechtstreeks naar je plaats. Ook bij de staanplaatsen!

• Staanplaatsen worden betreden door de grote poort links van de hoofdingang. De zittribune wordt betreden door de hoofdingang OF bij drukte door de grote poort links van de hoofdingang. Volg hierbij de instructies van de stewards.

• Aanwezigheidsregistratie is verplicht (scannen QR code of invullen document).

• Tijdig afzakken naar het stadion om wachtrijen te voorkomen.

• Volg de richtlijnen qua uitstroom! De tribune wordt ontruimd door verschillende uitgangen, de staanplaatsen via het Park.

• Circulatie blijft tot een minimum beperkt.

• Ben je ziek of heeft iemand van je close contacts positief getest? Blijf dan thuis!

• Volg de richtlijnen van de stewards. Er zal opgetreden worden bij het niet navolgen van de regels.

Ook in onze Food & Beverage standen zijn er maatregelen.

• Grote kantine: voor en tijdens de wedstrijd dient deze enkel als afhaalpunt. De wedstrijd bekijken van in de grote kantine is dus niet toegestaan.
De dranken kunnen op de aangewezen plaats genuttigd worden. Na de wedstrijd opent de grote kantine als horecazaak. Dwz: plaatsnemen aan tafel is verplicht, u wordt aan tafel bediend. Ook hier gelden de social distance regels en het dragen van een mondmasker bij verplaatsingen.

• Kleine kantine: enkel de toiletten zijn open. Er wordt een doorstroomtoog voorzien naast de kleine kantine. Er mag geen publiek staan aan de kleine kantine.

• Socio Club: de socio club is, zoals steeds, enkel toegankelijk voor ereleden, bestuursleden, sponsors en socioleden. Er is een maximum capaciteit voorzien. Plaatsnemen aan tafel is verplicht, u wordt bediend aan tafel. Ook hier gelden de social distance regels en het dragen van een mondmasker bij verplaatsingen. In de socio club kunnen geen dranken afgehaald worden.

We beseffen dat dit een aanpassing zal zijn voor iedereen, ook voor ons. We rekenen op ieders medewerking om de opgelegde maatregelen te volgen. We willen op het hart drukken dat we enkel op deze manier toekomstige wedstrijden zullen mogen/kunnen organiseren!