FC Luik combi-regeling !! Update

Voor de uitmatch van aanstaande zondag op bezoek bij RFC Liège is een combiregeling van toepassing. Dat wil zeggen dat men niet met eigen vervoer naar het stadion mag komen.
Hoe dan wel?
Supportersclub Schuttershof en De Steenbakkers voorzien elks een supportersbus die tot aan het stadion van Club Luik rijdt en waarvoor men zich kan inschrijven. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de supportersclub!
Wat moet ik ervoor doen?
Voor Supportersclub Schuttershof geldt volgende info:
Gezien de afstand kiezen we voor de nodige luxe en plezier: we kiezen voor een cavabus met een luxe dubbeldekker van reizen Lauwers. Elke passagier heeft 1 meter beenruimte! De bus is voorzien van een keuken waardoor er ook croque monsieurs kunnen gebakken worden.
De bus vertrekt om 11:45u in Schelle (aan ons lokaal café Schuttershof) en om 12:15u aan het Gemeentelijk Parkstadion van Rupel Boom.
Inschrijven graag zo snel mogelijk via scschuttershof@hotmail.com waarna u meteen de betalingsmodaliteiten zal ontvangen.
De leden van onze supportersclub betalen 13,5 Euro. Supporters die geen lid zijn betalen 15 Euro. In deze prijs is inbegrepen:
– verplaatsing heen en weer via luxebus van Reizen Lauwers
– glaasje Cava op de bus (of alternatief drankje)
Op de bus zijn bier, frisdrank en Croque monsieurs verkrijgbaar voor 1.5 Euro. Ook een extra glas Cava kan besteld worden voor slechts 1.5 Euro zo lang de voorraad strekt!
Wij danken EMC Greenroofs en Café Schuttershof voor de steun die het mogelijk maakte om voor dit concept te kiezen!
Voor De Steenbakkers geldt volgende info:
Voor de verplaatsing van zondag 14/11  tegen  Luik kan men inschrijven via sms (0487 39 17 49) en dit kan tot en met vrijdag 12/11.
De bus vertrekt om 12u15 aan Cafe noeveren. Gelieve het aantal personen en de namen niet vergeten te melden. Houd er rekening mee dat de covidsafe ticket in jullie bezit moet zijn aangezien wij niet weten of er controle zal zijn.
Wat wordt er verwacht?
Jullie massale aanwezigheid en steun voor onze Boomkes! Laat ons het uitvak blauw, zwart en wit kleuren!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.