John Junior Nkomb Nkomb is de nieuwe centrumspits!

De 23-jarige Fransman met Kameroense roots, John Junior Nkomb Nkomb (1m82) is de nieuwe centrumspits van de Kon. Rupel Boom Football Club. John Junior werd geboren op 28 maart 1994 te Villepinte in het Franse departement Seine-Saint-Denis ten noorden van Parijs. Hij tekende vanavond een contract voor 1 seizoen.

Aangezien hij zijn conditionele achterstand zo snel mogelijk wil weggewerkt zien, zal John tweemaal per dag trainen. Overdag individueel samen met onze kiné Arne Servaes onder de vleugels van Technisch Directeur Urbain Spaenhoven en vanaf 18:00u tijdens de groepstrainingen. De Technische Staf hoopt John zo spoedig mogelijk conditioneel speelklaar te krijgen.

Maar er is uiteraard ook de administratieve molen. Het betreft immers een internationale overgang met alles er op en er aan. De Belgische voetbalbond (KBVB), de Franse voetbalbond (FFF), de FIFA en zijn oude club US Forbach hebben elk werk te verrichten om de overgang te bekrachtigen zodat de effectieve aansluiting mogelijk nog even op zich laat wachten.

John Junior, bienvenue!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.