Lyra Lierse – Rupel Boom Combi regeling

???? Op zondag 3 december maken we de verplaatsing naar Berlaar voor de wedstrijd tegen Lyra-Lierse. Op politiebevel werd deze wedstrijd al in september van zaterdag naar zondag verplaatst.

Aftrap om 15u op 03-12-2023.

???? Bovendien werd door de politie een combiregeling (bus + inkomticket) opgelegd wegens “wedstrijd met verhoogd risico”. Dit betekent dat ten laatste op donderdag 30-11-2023 vóór 18u de lijst met namen en geboortedata van de supporters aan de veiligheidsverantwoordelijke van Lyra-Lierse moet worden bezorgd.

Wenst u de verplaatsing naar het Luc De Ryck Stadion in Berlaar te maken?
Contacteer dan de veiligheidsverantwoordelijke van Rupel Boom: Benny Budts GSM 0486/96.07.48 of mailto: benny.budts.bb@gmail.com
Meer info en inschrijven voor de busrit kan je via De Steenbakkers op het nummer: 0487/39.17.49. Dit kan tot en met woensdag 29 november. Elk ticket is gekoppeld aan een naam + geboortedatum, vergeet deze zeker niet te vermelden.

????️ | Leden: €11 bus + €12 ticket ????️ | Niet-Leden: €16 bus + €12 ticket

Voor de bezoekende supporters zijn er enkel staanplaatsen voorzien. Ouderen en mensen die slecht te been zijn, zullen – mits vooraf hun namen aan de veiligheidsverantwoordelijke van Lyra-Lierse worden gecommuniceerd – onder begeleiding een zitplaats toegewezen krijgen.

Aan de bezoekerszijde is een drankstand voorzien die op politiebevel 15 minuten vóór het einde van de wedstrijd zal worden gesloten.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.