Lyra Lierse – Rupel Boom Combi regeling

???? Op zondag 3 december maken we de verplaatsing naar Berlaar voor de wedstrijd tegen Lyra-Lierse. Op politiebevel werd deze wedstrijd al in september van zaterdag naar zondag verplaatst.

Aftrap om 15u op 03-12-2023.

???? Bovendien werd door de politie een combiregeling (bus + inkomticket) opgelegd wegens “wedstrijd met verhoogd risico”. Dit betekent dat ten laatste op donderdag 30-11-2023 vóór 18u de lijst met namen en geboortedata van de supporters aan de veiligheidsverantwoordelijke van Lyra-Lierse moet worden bezorgd.

Wenst u de verplaatsing naar het Luc De Ryck Stadion in Berlaar te maken?
Contacteer dan de veiligheidsverantwoordelijke van Rupel Boom: Benny Budts GSM 0486/96.07.48 of mailto: benny.budts.bb@gmail.com
Meer info en inschrijven voor de busrit kan je via De Steenbakkers op het nummer: 0487/39.17.49. Dit kan tot en met woensdag 29 november. Elk ticket is gekoppeld aan een naam + geboortedatum, vergeet deze zeker niet te vermelden.

????️ | Leden: €11 bus + €12 ticket ????️ | Niet-Leden: €16 bus + €12 ticket

Voor de bezoekende supporters zijn er enkel staanplaatsen voorzien. Ouderen en mensen die slecht te been zijn, zullen – mits vooraf hun namen aan de veiligheidsverantwoordelijke van Lyra-Lierse worden gecommuniceerd – onder begeleiding een zitplaats toegewezen krijgen.

Aan de bezoekerszijde is een drankstand voorzien die op politiebevel 15 minuten vóór het einde van de wedstrijd zal worden gesloten.